24 augustus 2017

iPhone SE home button repareren

Is je iPhone SE home button kapot en wil je dit zelf gaan vervangen? In deze video laten we je precies zien hoe je de home button zelf kunt vervangen. Een nadeel van het vervangen van de home button is dat het touch ID niet meer zal functioneren. Het vervangen van de home button is een makkelijke reparatie en zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen wanneer je er al iets meer ervaring mee hebt.

Belangrijk tijdens de reparatie

Je kunt de reparatie een stuk makkelijker uitvoeren wanneer je gebruik maakt van een magnetische schroefmat. Dit zorgt voor een goed overzicht wanneer je aan de slag gaat met de reparatie. Maak ook altijd gebruik van een goede iPhone reparatieset zodat je alle schroeven goed kunt demonteren en opnieuw kunt monteren. Voor het aanschaffen van de home button raden we altijd aan om voor kwaliteit te kiezen, zo weet je zeker dat de home button ook goed zal functioneren!

Wil je nou nog meer video's bekijken over het zelf repareren van je iPhone? Bekijk dan eens het gehele reparatie handleiding overzicht op onze website »


iPhone SE home button repareren

Moeilijkheidsgraad Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!