1 september 2017

iPhone SE oorspeaker repareren

Is je iPhone SE oorspeaker defect en kan je daardoor niet meer goed je gesprekspartner horen tijdens het bellen? Gelukkig kan je dit eenvoudig zelf repareren door het vervangen van de oorspeaker. Het vervangen van de oorspeaker is een eenvoudige reparatie waarmee je ongeveer 10 minuten mee bezig bent. De oorspeaker staat via de voorcamera kabel in verbinding met het moederbord, naast dat de oorspeaker het probleem kan zijn, zou het eventueel ook nog aan de voorcamera kabel kunnen liggen.

Gelukkig kom je tijdens de reparatie erg eenvoudig achter welk onderdeel het probleem is.

Belangrijk tijdens de reparatie

Tijdens het repareren is het belangrijk om altijd gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset, zo kan je alle schroeven goed demonteren en maak je niets kapot tijdens het repareren. Steeds meer beginnende reparateurs gebruiken dan ook een magnetische schroefmat om alle schroeven goed te demonteren.

Wil je nog meer reparatie video's bekijken? Bekijk dan het reparatie overzicht van Appletips »


iPhone SE oorspeaker repareren

Moeilijkheidsgraad Reparatie handleiding Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!