31 maart 2017

Voorgemonteerd iPhone 5 scherm repareren

Is het scherm van je iPhone 5 kapot en kan je daardoor niet meer goed je telefoon gebruiken? Gelukkig is het met deze handleiding mogelijk om in ongeveer 10 minuten helemaal het scherm te vervangen. Het is hiervoor niet nodig om een techneut te zijn, met de video zie je namelijk stap voor stap hoe je het zelf kunt repareren!

In tegenstelling tot de reparatie van het standaard scherm iPhone 5 scherm duurt deze reparatie de helft van de tijd en is dit ook nog eens een stuk eenvoudiger. Wanneer je de reparatie gaat uitvoeren is het altijd belangrijk om te kiezen voor goed gereedschap zodat je zeker weet dat je niets kapot maakt tijdens de reparatie.

Bekijk de video die je hieronder ziet goed, zo weet je precies hoe je de reparatie kan uitvoeren. 

Het is belangrijk om voor het uitvoeren van de reparatie altijd gebruik te maken van een scherm van goede kwaliteit. Zo weet je zeker dat het scherm goed functioneert en dat je bijvoorbeeld geen problemen ondervindt zoals ghost touch (vaak voorkomend probleem bij de schermen voor de iPhone 5).

Wil je nou nog meer video's bekijken over het zelf repareren van je iPhone 5? Bekijk dan het reparatie overzicht voor de iPhone 5 »


Voorgemonteerd iPhone 5 scherm repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 5 reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 5 reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!