18 april 2017

Voorgemonteerd iPhone 6s scherm repareren

Is je iPhone 6s scherm kapot en wil je dit zelf repareren? Met dit voorgemonteerde iPhone 6s scherm en LCD los je dit probleem op in slechts 10 minuten en het is ook nog eens heel eenvoudig. Een groot voordeel van het voorgemonteerde scherm is dat alle kleine onderdelen al zijn voorgemonteerd waardoor de reparatie een stuk eenvoudiger wordt en daarnaast veel minder tijd kost.

Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een kwalitatief scherm zodat je zeker weet dat je de kwaliteit blijft behouden die je bent gewend. Het iPhone 6s scherm bevat ook 3D touch zodat je dit gewoon blijft behouden.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Ook bij deze reparatie is het weer belangrijk om de reparatie altijd uit te voeren met goed gereedschap. Veel beginnende reparateurs vinden het fijn om een magnetische schroefmat te gebruiken zodat je beter overzicht houdt tijdens het repareren.

Bekijk de video die je hieronder ziet goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even.

Nu je de video hebt bekeken weet je precies hoe je zelf het probleem kunt oplossen van een defect iPhone 6s scherm. Wil je nog meer reparatie video's bekijken van de iPhone 6s? Bekijk dan het iPhone 6s reparatie overzicht »


Voorgemonteerd iPhone 6s scherm repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6S reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6S reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: