27 juni 2017

Voorgemonteerd iPhone 7 scherm repareren

Een kapot iPhone 7 scherm is natuurlijk nooit fijn. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om dit zelf te vervangen en dit kan ook nog eens erg snel. Het vervangen van het scherm en LCD duurt normaal gesproken ruim een half uur. Wanneer je deze reparatie uitvoert met een voorgemonteerd scherm en LCD is het mogelijk om dit in de helft van de tijd te doen (15 minuten). Veel beginnende reparateurs kiezen ervoor om de reparatie uit te gaan voeren met een voorgemonteerd scherm omdat hier alle kleine onderdelen al zijn geplaatst en je dus alleen nog maar de home button hoeft over te zetten.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens het vervangen van het scherm is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan bij de home button. Deze is namelijk uniek en zorgt ook voor de goede werking. Deze mag je dus niet beschadigen tijdens het vervangen. Ga tijdens het repareren dan oom altijd voorzichtig te werk zodat dit niet kan gebeuren en gebruik ook altijd een magnetische schroefmat om het overzicht te houden.

Bekijk onderstaande reparatie video van het iPhone 7 scherm vervangen erg goed, zo voorkom je de kans op het maken van fouten.

Nu je de video hebt gezien weet je hoe je de reparatie helemaal zelf kunt uitvoeren. Het voorgemonteerde scherm en LCD zal ervoor zorgen dat de reparatie zelf goed te doen is voor een beginnende reparateur! Ben je op zoek naar meer reparatie handleidingen? Bekijk dan eens het reparatie overzicht »


Voorgemonteerd iPhone 7 scherm repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!