Menu

cloud

OS X: Schermafbeeldingen automatisch delen via Dropbox (uitschakelen)

icon dropbox retinaAl enkele tijd heeft Dropbox de mogelijkheid om de foto’s die je maakt met je iPhone, iPad of iPod Touch onmiddellijk te uploaden naar Dropbox zodat je van je dierbare foto’s ook een online Dropbox back-up hebt. Daarnaast is een soortgelijke functie van toepassing op de Mac met daarop Dropbox geïnstalleerd.

De functie is ongetwijfeld handig, maar vele vinden het erg storend dat ook schermafbeeldingen onmiddellijk na het maken worden geplaatst in Dropbox en niet lokaal op bijvoorbeeld je bureaublad. Volg onderstaande procedure om dit gedrag uit te schakelen.