Menu

gedeelde fotostream

iOS 7iOS 7: Meldingen per gedeelde fotostream uitschakelen

foto's logo 7 retinaFoto’s maken met je iPhone, iPod Touch en zelfs je iPad is erg eenvoudig en geeft prachtige resultaten. Om achteraf al je foto’s te delen met vrienden kun je kiezen voor verschillende sociale media, maar ook voor een gedeelde fotostream. Om deze functie te kunnen gebruiken moet je in het bezit zijn van een iCloud (Apple ID).

Selecteer alle foto’s die je wilt delen en tap op de deel-knop en kies iCloud om een gedeelde fotostream aan te maken of foto’s te verplaatsen naar een bestaande. Nodig vrienden, familieleden, kennissen uit en deze kun dan onmiddellijk alle foto’s bekijken. Naast bekijken kunnen mensen ook reacties achterlaten een een foto ‘leuk’ vinden. Bij elke reactie krijg je een melding in het berichtencentrum, wil je dit liever niet dan kun je dit uitschakelen met behulp van onderstaande stappen: