Menu

quarantaine

De OS X Download waarschuwingen uitschakelen

Wanneer een applicatie is gedownload vanaf het internet zal er een melding verschijnen bij het openen van de applicatie. In deze melding wordt gewaarschuwd dat het bestand is gedownload vanaf het internet.

De download locatie en gegevens worden door Mac OS X opgeslagen in de attributen van gedownload bestand. Met behulp van het xattr commando onder OS X Terminal is het mogelijk om de download gegevens te wissen en zodoende de melding uit te schakelen voor een bepaald gedownload bestand.

Open een OS X Terminal sessie en typ het onderstaande commando: