10 december 2016

Top 5 handige apps van het moment

App Store iOS logo

Iedereen is altijd wel op zoek naar handige apps voor zijn of haar smartphone. We zijn nu eenmaal altijd online en hebben altijd onze mobiele telefoon bij de hand.

Apps maken het leven een stuk gemakkelijker, maar er zijn er zoveel te vinden in de AppStore dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zetten een paar handige apps voor je op een rijtje!

ROOM for thought

Met ROOM for thought creëer je je eigen fotodagboek. De app vraagt je iedere dag op een willekeurig moment om een foto te maken van wat je op dat moment aan het doen bent. Vervolgens kun je er een korte omschrijving bijzetten. Je kunt ervoor kiezen om je fotoalbum op privé te zetten, maar je kunt er ook een openbaar album van maken. Andere gebruikers zien dan de beelden die je hebt geschoten. Er is ook een optie om je ROOM for thought account te koppelen aan Facebook of Twitter. Zo gaan je foto’s niet verloren, ook al verlies je je telefoon!

ROOM for thought
ROOM for thoughtCategorie: Photo & Video, Social Networking
Ontwikkelaar: Room b.v.
iPad & iPhone  4+  89 MB DOWNLOAD GRATIS

TravelBird

De winter staat voor de deur. Dat betekent dat het buiten steeds eerder donker wordt, de temperaturen liggen een flink stuk lager dan voorheen en het liefst stap je linea recta het vliegtuig in naar een zonovergoten land. Download de TravelBird app en laat je inspireren door de diverse aanbiedingen. Het zoeken en boeken is heel gemakkelijk met deze applicatie en je kunt ook nog eens je reis beheren en de details bekijken als je iets hebt geboekt. En dat alles, gewoon vanuit je luie stoel…

TravelBird | Travel Deals & Hotels

TravelBird | Travel Deals & Hotels Categorie: Travel, Catalogues
Ontwikkelaar: TravelBird Nederland BV
iPad & iPhone  4+  81 MB DOWNLOAD GRATIS

Uber

Om nog even in de winterse sferen te blijven: wie heeft er nog zin om met dit weer de fiets te pakken? ‘s Ochtends liggen de temperaturen onder het vriespunt en gepaard met veel wind is dit geen pretje voor fietsers. Als je een keer geen zin hebt om met de tweewieler op pad te gaan, bestel dan een Uber! Met deze handige applicatie bestel je in no time een Uber. De app gebruikt je locatie om te kijken waar de chauffeur je moet ophalen en binnen enkele minuten staat de auto voor je neus. Je kunt ook een Uber delen, hiermee bespaar je kosten voor de rit. Lekker makkelijk na een avondje uit!

Uber
UberApple Watch app
Categorie: Travel, Lifestyle
Ontwikkelaar: Uber Technologies, Inc.
iPad & iPhone  4+  260 MB DOWNLOAD GRATIS

Thuisbezorgd

Nog zo’n handige app: die van Thuisbezorgd! Als je op zondagavond even geen zin hebt om te koken, dan bestel je toch gewoon lekker wat! Soms heb je geen computer of laptop bij de hand, maar gelukkig heeft Thuisbezorgd ook een app die je gewoon kunt downloaden op je smartphone. Daarnaast kun je de applicatie ook downloaden op je tablet. Eten bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest! De app slaat je gegevens en orders op, zodat je de volgende keer hetzelfde kunt bestellen als het is bevallen.

Thuisbezorgd.nl
Thuisbezorgd.nlCategorie: Food & Drink, Lifestyle
Ontwikkelaar: Takeaway.com
iPad & iPhone  12+  58 MB DOWNLOAD GRATIS

Netflix

Wie houdt er nou niet van films kijken? Of het nu op een donderdagavond in de bioscoop is of op een zondagavond voor de buis. Met de Netflix applicatie kijk je je favoriete films, documentaires en series waar en wanneer je maar wilt. Sinds kort kun je zelfs offline streamen. Met de nieuwe functie kun je series en films downloaden en op een later moment terugkijken. Hiervoor hoef je niet verbonden te zijn aan het internet!

Netflix
NetflixCategorie: Entertainment, Lifestyle
Ontwikkelaar: Netflix, Inc.
TV, iPad & iPhone  4+  115 MB DOWNLOAD GRATIS

Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!