Menu

Het scherm van de iPhone 6(s) beschermen met een screenprotector

Er zijn de afgelopen weken een hoop nieuwe en vooral trotse iPhone 6s bezitters bijgekomen. En vanzelfsprekend is iedereen heel erg zuinig op zijn of haar nieuwe iPhone.

Het glas van de nieuwste iPhones is gemaakt met behulp van een uniek tweeledig ionenuitwisselingsproces, waardoor het ongelooflijk sterk is op moleculair niveau. Helaas is het niet zo dat er helemaal geen krasjes op het scherm kunnen komen. Zeker als je iPhone regelmatig in je broekzak zit, kunnen er alsnog krasjes in het scherm komen, door sleutels, munten, etc. en natuurlijk kan het scherm ook beschadigingen oplopen wanneer je iPhone valt.

Een iPad beschermen tegen invloeden van buiten en je kinderen…

De iPad is binnen veel gezinnen een apparaat dat door meerdere gezinsleden wordt gebruikt. Van de behoedzame ouders tot de (jongere) kinderen in een gezin. Een iPad en deze laatste gebruikersgroep leveren soms wel eens problemen op.

Een glas frisdrank dat wordt omgestoten over een iPad of een vrije val vanaf tafel of bank zijn incidenten die vaak onherstelbare schade kunnen aanbrengen aan een iPad. Het scherm is vaak nog te repareren, echter als een iPad op één van de hoeken valt en het frame krom geraakt is de iPad niet meer te repareren.

Opening appletips shop: Vijf fantastische aanbiedingen!

Misschien is het je al opgevallen, sinds enige tijd heeft appletips weer een eigen webshop powered by MobileMango. In de appletips shop vind je een uitgebreid assortiment aan producten en accessoires terug voor je iPhone, iPad, Apple Watch, Mac en andere (niet) Apple producten.

Ben je opzoek naar een case, accessoire of gadget voor je Apple producten dan hoef je niet meer verder te zoeken, dankzij het ruime assortiment in de appletips shop is er voor iedereen iets te vinden! De appletips shop kun je altijd benaderen door in de menubalk te klikken op ‘Shop’ of via deze link.

12 Days of Christmas: Unieke telefoon- en tablethoesjes ontworpen door Designers

12dayspostbanner12

Unieke hoesjes (covers) ontworpen door designers voor de iPhone, iPad en overige telefoons en tablets. Vanaf nu kun je bij GoCustomized.com deze unieke telefoonhoesjes bestellen voor je iPhone, iPad, Samsung Galaxy, enzovoorts. De Designer collectie is ontworpen door verschillende designers die samen werken met GoCustomized. Ben je op zoek naar een grafische print, een kunstzinnig design of een ontwerp met een leuke quote; in de Designer Collectie is er voor iedereen een tof design te vinden.

12 Days of Christmas: i-FlashDrive EVO, de USB-stick voor iPhone, iPad en iPod Touch

12dayspostbanner11

Iedereen zou wel graag een USB-stick willen koppelen aan een iPad, iPhone of iPod Touch, maar dit is in praktijk niet mogelijk. Echter kun je dit toch verwezelijken met behulp van de ‘i-FlashDrive EVO’. Met dit leuke, maar vooral handige gadget kun je content vanaf de stick raadplegen op je iDevice. Dit kent veel voordelen waardoor de mogelijkheden van de iPhone, iPad en iPod Touch alleen maar groter worden.

12 Days of Christmas: Interactief kookboek speciaal voor de iPad en Mac

12dayspostbanner10

De essentie van lekker eten reikt verder dan de smaakpapillen op je tong en de heerlijke geur die het achterlaat in de keuken. Lekker eten gaat terug naar de oorsprong. Waar komt dat heerlijke recept vandaan en hoe is het ontstaan? In het Wessalicious kookboek ‘Heerlijke wereldgerechten’ vind je tien landen of streken waarbij je het ultieme menu kunt samenstellen. Zo kun je jouw gasten verbazen met een lekker voor-, hoofd- en nagerecht. Dankzij de bijgeleverde lunch- en bijgerechten kun je dagelijkse gerechten een extra dimensie geven.

12 Days of Christmas: Beveilig je woning met SmartAlarm

12dayspostbanner9

Het afgelopen jaar hebben wij het alarmsysteem van SmartAlarm uitvoerig getest, de review kun je hier lezen. Met SmartAlarm is het heel eenvoudig om je huis of kantoor te voorzien van een alarmsysteem dat geheel draadloos communiceert met verschillende sensoren. Het alarmsysteem kun je in- of uitschakelen met behulp van de speciale Smartalarm iOS app. Via deze app is het ook mogelijk om de alarm-, statusmeldingen en optionele IP camera’s bekijken.

12 Days of Christmas: Case Logic BWMB-116 Macbook- en laptop rugzak

12dayspostbanner8

Wie een MacBook of Laptop heeft moet er goed zorg voor dragen, ook onderweg. Case Logic heeft prachtige betaalbare laptop-rugzakken die kwalitatief erg goed zijn. Een mooi voorbeeld hiervan is de BWMB-116 rugzak die geschikt is voor laptops met maximum een 16,4 inch scherm. De rugzak is vervaardigd van stevige Nylon, heeft een volume van 23 liter en weegt zelf slechts 800 gram.

12 Days of Christmas: Goos-e flexibele iPad- en tablethouder

12dayspostbanner7

Ervaar het gemak van een flexibele standaard voor de iPad (mini) en overige tablets. Eindelijk heb je de handen vrij, want met de Goos-e buig en draai je jouw tablet in de perfecte positie. De Goos-e wordt geleverd als compleet pakket: dus met stevige voet (ruim 5 kilo) en praktische klem én met een houder voor een 10” tablet en is daardoor geschikt voor de iPad 2, 3, 4, Air en Air 2. Bij het MINI PLUS pakket ontvang je tevens een MINI tablet houder!

12 Days of Christmas: Glazen Pavoscreen gorilla screenprotector voor iPhone 6 (plus)

12dayspostbanner6

Screenprotectors van glas zijn een ware hit! Maar iedereen die een iPhone 6 (plus) heeft, weet ondertussen dat de screenprotectors voor dit toestel niet helemaal de voorkant van de iPhone bedekken. Erg vervelend door de opstaande rand waar al snel vuil tussen komt en langzaam los laat. Als enige Fabrikant heeft de Pavoscreen een zogenaamde edge to edge screenprotector vervaardigd, welke het hele scherm bedekt van de iPhone 6 (Plus).

12 Days of Christmas: Prachtige externe batterij voor je iPhone, iPad en iPod Touch

12dayspostbanner5

Ontzettend vervelend als de batterij van je iPhone, iPad of iPod Touch bijna leeg is en de dag nog niet voorbij is. Vooral op vakantie kennen we dit probleem als je bijvoorbeeld je iPhone gebruikt om te navigeren door een drukke stad. Je iDevice opladen kan niet overal en je bent dus afhankelijk van het stroomnet. Gelukkig zijn er tal van externe batterijen te koop, maar die zijn niet allemaal evenwaardig.