30 juni 2013

Verlies nooit meer je sleutel of iPhone dankzij de Kensington Proximo

Kensington_Proximo_Tag_K39567_5028252353816Het is vast en zeker wel eens voorgevallen dat je sleutels bent kwijtgeraakt of misschien zelfs andere belangrijke spullen. Hier is nu een eenvoudige oplossing voor dankzij de Kensington Proximo. Hiermee raak je nooit meer je sleutels of andere waardevolle spullen kwijt. Het Proximo-systeem volgt je spullen met behulp van de gratis Proximo-app voor de iPhone.

Bevestig de sleutelhanger aan je sleutelbos en deze communiceert onmiddellijk met je iPhone. Zodra één van beide voorwerpen ergens achter blijven liggen krijg je onmiddellijk een signaal dat je iets vergeten bent. Naast de sleutelhanger is er ook de Kensington-tag, hiermee traceer je eenvoudig en snel een ander waardevol product zoals een camera, koffer, handtas, macbook, enzovoorts.

kensington-proximo-1

Hoe het werk?

Met behulp Bluetooth-smart-technologie maakt Proximo eenvoudig een draadloze verbinding tussen de iPhone en de sleutelhanger en tags. Via de applicatie kun je de sleutelhanger en tag eenvoudig zoeken en wordt er een alarm geactiveerd. Binnen een mum van tijd heb je al je waardevolle producten weer teruggevonden. De applicatie kan tot maximum vijf producten traceren met behulp van de tags. Daarnaast kun je ook op de knop van de sleutelhanger drukken om een alarm af te spelen op je iPhone of andere tags.

De Kensington Proximo Starter Kit wordt geleverd met één sleutelhanger, één tag en de gratis applicatie. Uiteraard kun je dit uitbreiden met extra Proximo tags. De starter kit kan aangeschaft worden voor €49,99. Helaas kan dit gadget alleen gebruikt worden in combinatie met een iPhone 4S of iPhone 5.

dollo_logoIn samenwerking met Dollo.nl mogen wij een Kensington Proximo Starter Kit verloten onder onze bezoekers.

Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van Dollo.nl. De winnaar krijgt hiervan persoonlijk bericht.

Proximo™
Proximo™Categorie: Utilities
Ontwikkelaar: Kensington Computer Products Group
iPad & iPhone  4+  45 MB DOWNLOAD GRATIS

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Winnaar: Suzanne Kurvers, SpaubeekReacties


 • Koen

  30 juni 2013 om 9:38

  Ik heb hem al twee maanden en vind m SUPER handig! Enige nadeel: BT zuigt je batterij leeg …

 • Mishendr

  30 juni 2013 om 10:31

  Omat het alleen voor de iPhone 4S en 5 is verwacht ik eigenlijk dat het Bluetooth 4.0 is, maar als de batterij zo snel leeg gaat, is dat dus niet zo(?).

  En die tas van de gast in de trein, een echte man-purse….

 • Serena

  30 juni 2013 om 12:04

  Gave actie!!!

 • Laurens

  30 juni 2013 om 14:23

  Mooi ding zeg! Leuke actie ook. :-)

 • Bennie

  1 juli 2013 om 8:26

  Zou deze wel werken? heb er een aantal geprobeerd van een ander merk maar werken allemaal net niet. Mijn vrouw is erg vergeetachtig door omstandigheden en als deze werkt zou erg fijn zijn.

 • Amy

  1 juli 2013 om 21:12

  Werkt het ook voor diefstal? Binnen enkele uren wist een uiterst geraffineerde zakkenroller mijn iPhone dit weekend in Parijs afhandig te maken. De opzichtige kleur van mijn iPhone-case zorgde ervoor dat ik in een flits mijn eigen iPhone herkende in de handen van de zakkenroller. Mijn nagels moeten nog heel diep in zijn armen staan maar mijn iPhone heb ik terug…

 • Mariska

  4 juli 2013 om 7:55

  Mooie actie! Gezien mijn reputatie met het verliezen van sleutels een welkome gadget!

 • KS

  11 juli 2013 om 12:04

  Wat dacht je van TILE dan, das ook supervet

  http://www.the tile app.com

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!