6 augustus 2010

Try Before You Buy

Apple heeft vandaag in Amerika een nieuwe sectie aan de App store toegevoegd, de sectie biedt de mogelijkheid applicaties te testen voordat je ze gaat kopen. Op het eerste gezicht doet dit erg denken aan de Android market, waar het mogelijk is een applicatie 24 uur gratis te testen. Dit zou naast de reviews bij de applicaties een goede mogelijkheid zijn om te kijken of een app het geld waard is.

De sectie blijkt echter een verzameling te zijn van alle lite apps, Try Before You Buy brengt dus eigenlijk niets nieuws (behalve een nieuwe categorie). Wat Apple precies met deze categorie van plan is en of we in de toekomst een soortgelijke dienst als op het Android platform kunnen verwachten is onduidelijk.

Om de concurrentie aan te gaan met Android en developers te helpen met het verkopen van hun Apps lijkt het waarschijnlijk dat Apple plannen heeft om Apps gratis te laten testen, de "Try Before You Buy" sectie lijkt een voorproefje op wat gaat komen. Maar uiteraard is daar nog niets over bekend en is dit puur speculatie.

Wanneer "Try Before You Buy" in de Nederlandse App store beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!