Adverteren op appletips.nl

ATlogobigappletips.nl is een onafhankelijke website bedoeld voor alle gebruikers van Apple producten. Via appletips.nl kunt u in contact komen met de zeer specifieke Mac (OS X), iOS (iPhone, iPad, iPod en Apple TV) en Apple Watch doelgroep.

Er zijn meerdere manieren om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen van de appletips.nl bezoekers.

Reviews

We reviewen op appletips.nl regelmatig accessoires, hard- en software. Dit zijn artikelen waarbij we een eerlijk en onafhankelijk oordeel geven over het product.

Winacties

Een review kan worden vergezeld met een 'Winactie', dit zal de interesse voor het product aanmerkelijk verhogen en het bereik (denk hierbij aan sociale media) vergroten. We verwachten dan ook van de leverancier dat er meer dan één item kan worden weggegeven.

Advertentieruimte

Op appletips.nl bieden we advertentieruimtes van verschillende formaten aan. Daarnaast accepteren wij animated-ads om uw boodschap nog duidelijker te maken. De prijzen zijn afhankelijk van de locatie en de afmeting van de advertentie.

Advertorials

Het is op appletips.nl ook mogelijk om uw product of dienst via een advertorial onder de aandacht te brengen. De effectiviteit van een advertorial ligt over het algemeen hoger dan bij standaard advertenties. Daar waar standaard advertenties sneller worden genegeerd (Banner blindheid) zullen advertorials juist als redactioneel worden omarmd.

U kunt het onderstaande contactformulier gebruiken voor informatie over tarieven, bezoekersstatistieken, etc.

Adverteren op appletips.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!