Mededelingen

Nieuwe versie appletips app met iPad ondersteuning nu beschikbaar!

appletips app logo

Feest! De 2.0.1 update voor de appletips app is vanaf nu beschikbaar in de iOS App Store. In deze update hebben we iPad en iPhone X ondersteuning toegevoegd, hierdoor is de app weer klaar voor de toekomst.

Met de officiële at app krijg je iedere dag nieuwe tips voor al je Apple devices. Blijf je op de hoogte van het belangrijkste nieuws en heb je toegang tot een archief dat bestaat uit meer dan 7300 tips. Dagelijks vind je in de app een overzicht terug van iOS applicaties die tijdelijk gratis of afgeprijsd te downloaden zijn (tabblad apps). Bij vragen of problemen kun je vanuit de applicatie 'appletips genius' raadplegen en heb je de mogelijkheid om je iPhone of iPad te verfraaien met de mooiste iCandy-wallpapers.

tvOSAanrader: Handig overzicht van alle iOS 10, watchOS 3, tvOS 10 en macOS Sierra tips

alle tips logo's

Sinds het najaar van 2016 heeft Apple weer nieuwe software uitgebracht voor al je Apple apparaten. Sinds de lancering van de software-update voor al deze apparaten vind je hier op appletips handige tips, geheimen en info terug.

Ben je later overgeschakeld op de nieuwe software of wil je graag alle tips van een bepaalde versie teruglezen dan kan dit met de speciale archiefpagina's.

De appletips koopwijzer, altijd de laagste prijs voor je Apple producten

Dat Apple prachtige en kwalitatief hoogstaande producten maakt, dat weet iedereen. De prijs van de producten zijn hierdoor hoger dan soortgelijke apparaten van andere fabrikanten.

Wanneer je een Apple product wilt gaan kopen kun je in de appletips koopwijzer controleren waar deze het voordeligst wordt aangeboden. De grootste online leveranciers van Apple producten zijn in de koopwijzer opgenomen. De prijzen worden door de leveranciers aangeleverd en dagelijks automatisch geupdate. Afhankelijk van het Apple product kan de appletips koopwijzer je een besparing van enkele tientallen euro's (of meer) opleveren.

Bezoek dus eerst de appletips koopwijzer voordat je iets online gaat kopen!

Opening appletips shop: Vijf fantastische aanbiedingen!

Misschien is het je al opgevallen, sinds enige tijd heeft appletips weer een eigen webshop powered by MobileMango. In de appletips shop vind je een uitgebreid assortiment aan producten en accessoires terug voor je iPhone, iPad, Apple Watch, Mac en andere (niet) Apple producten.

Ben je opzoek naar een case, accessoire of gadget voor je Apple producten dan hoef je niet meer verder te zoeken, dankzij het ruime assortiment in de appletips shop is er voor iedereen iets te vinden! De appletips shop kun je altijd benaderen door in de menubalk te klikken op 'Shop' of via deze link.

18 April Klokhuisdag in Vinkenveen

De Stichting Klokhuis kennen we allemaal en het wordt tijd voor een, mogelijk hernieuwde, kennismaking! De bekende Appledagen zijn er al heel lang natuurlijk helemaal niet meer te vergelijken met drie en dertig jaar geleden. Het computerlandschap is sinds die tijd helemaal veranderd en Klokhuis dus ook. Maar het goede en tijdloze blijft: het elkaar als mens ontmoeten, het delen van kennis en interessante dingen ontdekken en wellicht dingen opsteken centraal.

Ook als je denkt dat je alles al weet: op 18 april in de Boei in Vinkeveen is er toch weer het nodige te beleven. Even een greep uit de onderwerpen: Passwordbeheer, ePubs, Keynote voor beginners, de iPad, Panoramafoto’s , Siri, een lesfilm maken met Youtube en Vimeo dan wel websites voor kleine bedrijven in elkaar zetten.

NieuwsiPhone 6 blijft ongekend populair

De iPhone 6 blijft ongekend populair onder de bevolking. Dat blijkt uit een recent onderzoek dat is uitgevoerd door Piper Jaffray. Uit dit onderzoekt komt naar voren dat de vraag naar dit toestel en de iPhone 6 plus alleen maar blijft toenemen. Maar liefst 40 procent van de ondervraagden gaf aan van plan te zijn om binnen drie maanden het nieuwe pareltje van Apple te kopen. Toen afgelopen september, na de release van de telefoon, dezelfde vraag werd gesteld gaf 37% aan de smartphone te gaan kopen. Voor de release van de telefoon waren deze cijfers nog lager: toen gaf 33 procent van de ondervraagden aan de telefoon binnen drie maanden aan te schaffen.

De appletips 12 days of christmas actie is voorbij

Appletips logo rond retina

Om 2014 feestelijk af te sluiten hebben we op appletips de afgelopen twaalf dagen fantastische prijzen verloot onder onze bezoekers tijdens de '12 Days of Christmas' actie. Heel veel bezoekers hebben hun kans gewaagd tijdens de winactie. De winnaars zijn 2015 bijzonder goed gestart en we hebben erg leuke reacties mogen ontvangen. Helaas is de actie afgelopen en zijn alle producten verzonden naar de winnaars.

Naast de vele handige tips, trucs, nieuws en overige onderwerpen houden we hier op appletips regelmatig winacties. Volg ons daarom dagelijks om nooit een wedstrijd te missen. We zijn terug te vinden op Twitter, Facebook en Google+, download onze iOS applicatie of accepteer onze Safari push notificaties om dagelijks op de hoogte te blijven van alle nieuwe tips, nieuws, trucs, reviews, wedstrijden en overige content!

De appletips ’12 Days of Christmas’ actie

Wat hebben we een fantastisch Apple jaar achter de rug! Een nieuwe iOS, een prachtig OS X, nieuwe iPhone, iMac, iPad en de aankondiging van de Apple Watch. Ook voor appletips is het een geweldig jaar geweest, veel nieuwe tipjes, categorieën, specials, verbeterde info en uiteraard de splinternieuwe strakke website. We zijn erg tevreden over 2014 en daarom sluiten we samen met onze partners dit jaar grandioos af met de appletips ’12 Days of Christmas’ actie. Vanaf 26 december zullen we 12 dagen lang producten verloten onder onze bezoekers.

12dayspostbanner

Meer over deze actie lees je hieronder:

Nieuw! Repareer je eigen iPhone met de reparatie video’s hier op appletips

fixjeiphoneatlogo

Het is ontzettend vervelend wanneer je iPhone stuk is en deze gerepareerd moet worden. Je bent hem misschien wel enkele weken kwijt voor reparatie en in de slechtste gevallen ook een hoop geld.

Wanneer je iPhone nog onder de garantie valt dan moet je uiteraard contact opnemen met Apple om te kijken of de iPhone (gratis of goedkoper) gerepareerd kan worden. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je ervoor kiezen om zelf je iPhone te repareren.

Het was weer een super apple(tips) jaar…

ATlogobigJullie herinneren zich vast nog afgelopen zomer toen we onze vijfde verjaardag groots hebben gevierd met de appletips give-a-way marathon, waar we bijna 20 uur lang vele prijzen hebben verloot onder onze bezoekers. Ondertussen bestaat ons archief uit meer dan 4000 tips en trucs en hebben we een vaste waarde gekregen in Apple-land.

Dankzij de verschillende oude en nieuwe Apple producten zoals de iPad en iPhone hebben we al meer dan 360 pagina's vol met handige tips voor beginners, gevorderden en experts om het beste uit je apparaat te halen. Niet te vergeten dat we nog steeds bijzonder veel nieuwe tips en trucs voor iOS 7 en Mavericks uitbrengen die je wegwijs maken in de nieuwe software.

Nieuw: De appletips genius community!

ATlogoFooterIedere dag bieden we jullie een hoop leuke en handige tips aan voor de Mac, iPhone, iPad, Apple TV, etc. Ondertussen hebben we al meer dan 3850 tips in onze database staan. Deze tips brengen niet alleen nieuwe functies aan het licht voor bijvoorbeeld iOS of OS X maar bieden ook veel oplossingen voor verschillende problemen die gebruikers kunnen ondervinden.

Toch ontvangen we dagelijks nog ontzettend veel vragen van onze bezoekers die vragen hebben of problemen ondervinden met hun iDevice of Mac. Uiteraard willen wij graag iedereen helpen, maar is het helaas niet meer mogelijk om iedereen persoonlijk te beantwoorden. Dit kan niet de bedoeling zijn en daarom is de 'appletips genius' in het leven geroepen.