Wie zijn wij?

appletips logoIn 2008 besloot Richard IJzermans een website op te richten om dagelijks Apple gebruikers te voorzien van handige tips. Op 9 juni 2008 was het dan eindelijk zover en ging appletips.nl online. Al vanaf het begin was het een schot in de roos om Apple gebruikers meer te leren over hun apparaten.

Na vier jaar schoof Wesley Fabry bij het team aan om de appletips lezer dagelijks te voorzien van handige tips. Doorheen de jaren hebben een groot archief opgebouwd waarin je niet alleen tips, maar ook probleem oplossende content en alle geheimen van Apple hard- en software kunt ontdekken.

Tegenwoordig is Apple meer dan alleen maar iOS en OS X, zo bieden we ook tips aan voor de Apple Watch, Apple TV, iPhone, iPad, iPod, Mac, iCloud, Apple Music en overige Apple producten en diensten. Daarnaast lees je op appletips.nl ook tips terug over Apps, Developers, Google, Facebook, WhatsApp, Twitter, Sociale Media, trends, beveiliging, privacy, etc. Iedereen kan iets leren of ontdekken op appletips.

Dit alles was uiteraard niet mogelijk geweest zonder het doorzettingsvermogen van de redeactie die iedere dag als hobby de vele tips en trucs weten te verwezenlijken. Ondertussen is appletips meer dan alleen maar een tipjes-website. Je vindt hier luchtig (iFun) nieuws terug, Wallpapers (iCandy), Koopwijzer en ons Genius platform.

Verder houden we jullie regelmatig op de hoogte van de laatste acties en promoties op gebied van accessoires, software, iDevices, etc. Vind je hier verschillende app en gadget reviews terug, kun je dagelijks de beste afgeprijsde applicaties bekijken en blijf je op de hoogte van het belangrijkste Apple nieuws. Uiteraard blijven we niet stilstaan en zijn we voortdurend in ontwikkeling.

Maak kennis met Richard IJzermans
Maak kennis met Wesley Fabry

Kom in contact met ons via het contact formulier (klik hier).