23 januari 2014

iOS 7iOS 7: Gebruikmaken van de Burstmode

camera logo 7 retinaVanaf iOS 7 is het mogelijk om de cameraknop ingedrukt te houden om meerdere foto’s achter elkaar te maken. Met behulp van de iPhone 5 kun je 3 foto's per seconde maken, met de iPhone 5s zijn dat er 10 per seconde. Het geheim van deze functie zit in de foto-applicatie.

Op de iPhone 5s worden alle foto’s automatisch gegroepeerd en kiest iOS zelf de beste foto uit de reeks. Om meerdere foto’s te nemen (burstmode) volstaat het om de cameraknop ingedrukt te houden, op het scherm begint een teller te lopen die aangeeft hoeveel foto’s er zijn gemaakt. Vervolgens kun je de foto-applicatie openen om de foto’s te bekijken.

Wat veel gebruikers niet weten is dat je de burstmode ook kunt activeren met behulp van de volumeknoppen die aanwezig zijn op je iPhone. Druk hiervoor een volumeknop in en blijft deze indrukken. Ook nu zal op het scherm begint een teller beginnen te lopen die aangeeft hoeveel foto’s er zijn gemaakt, laat de volumeknop los om de burstmode te beëindigen.

burstvolume

Open de foto applicatie om alle gemaakte foto’s te bekijken. Hierin zie je duidelijk een aantal foto’s gegroepeerd, wanneer je hierop tapt wordt automatisch de beste foto volgens iOS geopend. Natuurlijk kun je bladeren door alle foto’s die tijdens de burstmode zijn gemaakt en je eigen favoriet selecteren. Meer informatie over de burstmode kun je hier teruglezen op appletips.

Meer over Camera kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!