27 november 2014

iOS 8iOS 8: Alle verstuurde bijlagen bekijken

berichten icoon iOS

De berichten applicatie in iOS 8 is goed op de schop gegaan, is zeer compleet geworden en bijna te vergelijken met concurrent WhatsApp. Echter blijft de berichten applicatie beperkt tot Apple gebruikers (iMessage) en SMS berichten.

Wanneer je een gesprek voert met iemand en foto’s en video’s verstuurt kun je deze uiteraard handmatig bewaren in je eigen fotobibliotheek. Dit doe je door enige momenten te tappen op de ontvangen foto en vervolgens in het pop-up venster te tappen op 'Bewaar'.

bijlagen-bekijken-berichten

Mocht je veelvuldig bestanden uitwisselen tijdens een gesprek dan kun je deze vanaf nu allemaal in één keer raadplegen. Open hiervoor een gesprek in de Berichten applicatie en tap naast de naam op ‘Details’. Vervolgens zie je bij de optie ‘Bijlagen’ alle verstuurde en ontvangen foto’s en video’s met betrekking tot het gesprek. Zo kun je snel alle bijlages raadplegen zonder te moeten zoeken in de gehele conversatie.

Meer over iOS 8 kun je hier terugvinden.Reacties


  • Willem

    29 november 2014 om 1:46

    WhatsApp heeft nog steeds het beste bereik, natuurlijk gebruik ik iMessage bij Apple gebruikers. Nu WhatsApp van Facebook is kan de privacy wel geschonden worden.

Een reactie toevoegen: