23 december 2015

adviPhone 5s kopen of cadeau geven? Nu € 385!

Wil je een iPhone kopen of cadeau gaan geven in de laatste weken van dit jaar? Let dan even op en bekijk de eindejaarsactie bij refurbishediphonekopen.nl. Tot het einde van dit jaar (2015) heeft de webshop een zeer interessante eindejaarsdeal voor de refurbished iPhone 5S 16Gb.

Daar waar dit toestel bij de meeste concurrenten voor +/- € 430,- wordt aangeboden, biedt refurbishediphonekopen.nl het toestel tijdelijk aan voor € 385. Het toestel kost nieuw bij Apple € 509, je bespaart dus ruim 25%!

Refurbished betekent dat de iPhone eerder in gebruik geweest is, maar daarna volledig gereviseerd / schoongemaakt, gerepareerd en indien nodig van nieuwe onderdelen is voorzien. Je koopt dus een refurbished iPhone, zonder enig gebrek en die absoluut als nieuw kan worden beschouwd, zonder enkele beschadiging. De refurbished iPhone betreft een zwarte iPhone 5s met 16GB aan opslagruimte.

Welke zekerheden biedt de refurbishediphonekopen.nl webshop:

• Veilig kopen door Thuiswinkel Waarborg keuring
• Toestel geen visuele schade
• Nieuwe behuizing en display
• Nieuwe batterij en knoppen
• 1 jaar garantie
• Toestel volledig gekeurd

Over de iPhone 5s

De iPhone 5S is een verbeterde versie van de originele iPhone 5. Innovatief is de vingerafdruklezer, niet zichtbaar onder de homeknop. Je hoeft alleen met je vinger de homeknop aan te raken om het toestel te ontgrendelen: Apple noemt deze functionaliteit 'Touch ID'. De processor van de iPhone 5S is dubbel zo snel als de processor in het origineel. De vernieuwde Camera-app heeft een 2x snellere autofocus dan de iPhone 5, evenals snellere foto opnames en hogere video frame rates. Nieuw is ook de coprocessor (de M7) om realtime het kompas, de snelheidsmeter en gyroscoop te lezen.

De 8-megapixel camera (met dubbele LED-flitser) heeft een 15 % grotere sensor én een groter dia-fragma, wat weer zorgt voor betere foto's. Daarnaast is de camera uitgerust met functionaliteiten zoals een burst-modus (waarmee je 10 foto's per seconde vastlegt), Full HD videorecorder, een flitser, auto beeldstabilisatie, slow-motion modus, live zoom (tot 3x inzoomen tijdens video-opnames), de mogelijkheid panoramafoto's en vierkante foto's te nemen en verschillende toffe fotofilters. Met de Face Time HD frontcamera/webcam kan je videobellen en support van WiFi en 4G + LTE zorgt voor sneller internet. Daarbij wordt Bluetooth 4.0 ondersteund.

Bekijk het aanbod op refurbishediphonekopen.nl

iphone-5s-pictures-1e7a


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!