18 september 2008

iTunes 8.0: Nieuwe Visualizer

itunes8De update van iTunes naar versie 8.x heeft meer extra functionaliteit opgeleverd dan alleen maar de 'Genius' om intelligente playlists te laten samenstellen. Hier en daar zijn er enkele cosmetische veranderingen aangebracht en in 'voorkeuren' zijn de opties 'opgeruimd' en overzichtelijker gemaakt.

Als eye-candy is in iTunes 8 de visualizer vervangen door een nieuwe versie. Deze door Apple aangekochte visualizer was ook wel bekend als 'Magnetosphere' van Barbarian. De oude visuele effecten zijn nog steeds beschikbaar maar wanneer de nieuwe hebt bekeken dan zal je die niet vaak meer gebruiken.

Doormiddel van command-T activeer je de visualizer en heb je de beschikking over de volgende mogelijkheden om de visualizer aan te passen.

? - Toon en verberg het hulpvenster
M - Wijzig modus
P - Wijzig het kleurenpalet
I - Toon track informatie
C - Schakel automatische cycles in en uit
F - Schakel bevriezingsmodus in en uit
N - Schakel nevelmodus in en uit
L - Schakel cameravergrending in en uit

itunes-visualizer

Hoewel het in eerste instantie doet vermoeden dat de visualizer een aanslag pleegt op de resources van je Mac, blijkt dit heel erg mee te vallen.

Dit artikel is verouderd en kan misschien niet meer van toepassing zijn in jouw huidige iTunes versie. Gebruik de zoekfunctie om te zoeken naar een recentere uitleg.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!