11 mei 2016

advRefurbished iPhone kopen? Refurbished.nl

Tegenwoordig kun je een Refurbished iPhone kopen in plaats van een nieuwe iPhone. Dat scheelt enorm qua prijs terwijl je wel een prachtige iPhone ontvangt. Refurbished iPhones zijn hierdoor erg populair geworden samen met andere refurbished Apple devices.

Wat is Refurbished?

Refurbished is de Engelse term voor gereviseerd. Je kunt spreken over een tweedehands iPhone die wordt gecontroleerd en zo nodig opgeknapt. Het voordeel van Refurbished is dat het erg voordelig is en tegelijkertijd kun je genieten van een zo goed als nieuwe iPhone!

Refurbished iPhone kopen

Nieuwe iPhones zijn erg duur. Refurbished iPhones zijn in vergelijking daarmee zeer voordelig. Je bespaart op Refurbished.nl tot wel 70% ten opzichte van een nieuwe. Lekker voordelig dus zo’n Refurbished iPhone.

Niet alleen de prijs is belangrijk. Kwaliteit is wellicht zelfs belangrijker. Refurbished.nlhecht enorm veel waarde aan kwaliteit. Zo zijn alle refurbished devices van Refurbished.nlCertified R3BORN.

cerified r3bornCertified R3BORN staat voor kwaliteit en zekerheid. De producten zijn grondig getest en alleen het beste wordt geselecteerd en aangeboden. Een erg belangrijk aspect van Certified R3BORN is dat de producten 100% origineel zijn. Alhoewel er aanbieders zijn die claimen volledig refurbished Apple producten te leveren, met bijvoorbeeld een nieuwe behuizing, is dat niet mogelijk, omdat Apple geen losse onderdelen aanbiedt. Certified R3BORN staat garant voor 100% origineel.

Wat mag je verwachten van een Refurbished iPhone van Refurbished.nl?

  • Beste kwaliteit.
  • Goedkoop, tot 70% korting.
  • Tot 3 jaar garantie.

Welke service mag je verwachten van Refurbished.nl?

  • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd.
  • Gratis verzending.
  • Gratis aankoopverzekering (geld-terug-garantie).
  • Je mag binnen 30 dagen gratis retourneren.

Over Refurbished.nl

Refurbished.nl is de beste Refurbished webwinkel van Nederland. Je kunt bij Refurbished.nl terecht voor Refurbished Smartphones, Tablets en Laptops. Lekker voordelig en van de beste kwaliteit. Refurbished.nl wil graag toewerken naar een circulaire samenleving. Zodoende werkt Refurbished.nl samen met de Triodos Foundation om duurzame projecten te realiseren. Wil je meer weten over het bedrijf of de missie van Refurbished.nl? Lees dan verder over Missie R3BORN.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!