20 november 2010

Appletips op de MacBeurs ’10 in Genk

Morgen (21 November) organiseert de Apple User Group Maclimburg voor de 13de keer de MacBeurs in C-Mine te Genk (België), vlakbij Maastricht. Bezoekers hebben de mogelijkheid om meer dan 40 workshops te volgen over Mac OS X, iPhone, iPad, digitale fotografie en social media, webdesign, audio en video.

Tevens is er een beursvloer met standhouders en worden er diverse demo's gegeven. En natuurlijk wordt er ook aan de mensen gedacht die overwegen over te stappen naar de Mac. De entree tot de MacBeurs kost €5.

Natuurlijk ben ik zelf ook aanwezig, en zal ik de volgende workshops voor mijn rekening nemen:

10:30 - 11:30 uur: Mac OS X Tips
13.00 – 14.00 uur: iPad tips en tricks
15:30 - 16:30 uur: Google Apps: Wat is het en wat kan je ermee?

De workshops worden alle drie gehouden op verdiep: 2 - zaal: aula 1.

Spreek me gerust aan als je me ziet rondlopen!

Het volledige programma kan je bekijken opwww.macbeurs.be of de mobile webapp:

http://m.twoppy.com/macbeursReacties


  • mike

    20 november 2010 om 21:09

    Wat een fijne site, sinds ik een macbook heb kijk ik elke dag naar snufjes, verhalen etc. Richard van harte met je 2 1\2 jarig bestaan van de site. Nu ook vernieuwd en ziet er super uit! credits naar Pepijn.

    Groetjes Mike.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!