21 maart 2017

NieuwsApple brengt volgende maand nieuwe Clips app uit

clips apple app

Naast het uitbrengen van een nieuwe iPhone 7, iPhone SE en iPad heeft Apple ook een nieuwe applicatie aangekondigd die 'Clips' heet. Met deze nieuwe applicatie is het mogelijk om (korte) video's te maken met verschillende effecten, teksten, filters, emoji's en meer.

De applicatie is te vergelijken met Instagram, Snapchat, etc. alleen zal dit geen sociale dienst worden. Met Clips is het namelijk mogelijk je video's te bewerken om ze nog leuker te maken. Clips herkent automatisch wie er in beeld komt en doet slimme suggesties om je video’s te delen. Zo kun je op de naam van een persoon tikken om direct de video te delen via Berichten (iMessage) app. Vanuit de applicatie kun je de clip ook delen via ondermeer Facebook, Twitter en Instagram.

voorbeeld clips

Clips volgende maand te downloaden

De nieuwe Clips applicatie komt volgende maand beschikbaar en zal gratis te downloaden zijn in de iOS App Store. De app werkt alleen op de iPhone 5s en nieuwer, de nieuwe 9.7-inch iPad, alle iPad Air en iPad Pro modellen, iPad mini 2 en nieuwer en de iPod touch 6e generatie. Om de app te installeren is iOS 10.3 of nieuwer vereist, deze software-update zal binnen enkele weken beschikbaar komen.

Klik hier voor meer informatie over Clips

Lees ook: Nieuwe iPhone 7, iPad en Apple Watch bandjesReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!