7 juli 2015

WATCHDe Apple Watch instellen voor linkshandig gebruik

groene apple watch

De Apple Watch lijkt ontworpen te zijn voor rechtshandige, maar er is zeker ook gedacht aan de linkshandige onder ons. Je kunt de Apple Watch instellen voor linkshandig gebruik, dit houdt in dat de Watch om je rechterpols wordt bevestigd, daarnaast heb je de keuze om de digitale kroon rechts of links te plaatsen. Hoe je dit moet instellen lees je hieronder terug.

Bevestig de Apple Watch rond je rechterpols en kijk of je de digitale kroon rechtsboven of linksonder wilt hebben. Zodra je jouw keuze hebt gemaakt kun je via de Apple Watch applicatie op je iPhone de volgende instellingen wijzigen.

• Tap (tik) op 'Mijn Watch'
• Open 'Algemeen' in de instellingen
• Selecteer 'Draagpositie'
• Kies hier voor 'Rechterpols'
• Kies links of rechts voor de digitale kroon

Links dragen Apple Watch

Automatisch zal de positie gewijzigd worden en kun je de Apple Watch als linkshandige gebruiken.

Je kunt ook de instellingen ook aanpassen op de Apple Watch zelf, open hiervoor de Instellingen applicatie. Ga naar Algemeen ▸ Draagpositie ▸ Kies de juiste pols en digitale kroon instellingen.


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


 • Mike

  7 juli 2015 om 12:24

  Geweldig, prima tip. Afgelopen week met mijn vrouw in de Applestore in Marbella, Spanje om te passen. De rij tijdens de lancering in Spanje viel heeeel erg mee. Ze is linkshandig en vroeg de Apple verkoper of de Applewatch ook rechts te dragen was. Nee was het antwoord. Bijna jankend de deur uit van deze winkel, maar nu is alles weer goed. Besteld en vakantie in Spanje weer goed. Jammer dat ze in Applestore in Spanje niet op voorraad liggen. Bedankt Richard!!!

 • Wesley Fabry

  7 juli 2015 om 12:28

  @mike slecht van de Apple Store verkoper daar, gelukkig heeft Apple er wel aan gedacht ;-)

 • Eric

  7 juli 2015 om 12:31

  Mike, kleine opmerking: De tip is door Wesley geschreven, bijna alle tips neemt hij voor zijn rekening. Ik vermoed dat Richard zich meer op de achtergrond bevindt.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!