14 maart 2013

Dropbox lanceert nieuwe versie voor OS X

dropbox-iconWe hebben er even op moeten wachten, maar het is dan eindelijk zover, Dropbox voor OS X is vernieuwd. Omdat de Dropbox functionaliteit zich voornamelijk situeert in de Finder, zou je denken dat er weinig aan vernieuwd kan worden. Dit klopt dan ook, de looks van Dropbox in de Finder zijn ongewijzigd gebleven.

Echter heeft het Dropbox menu in de OS X menubalk een grondige verbetering gekregen. Zo heb je nu snel toegang tot de Dropbox folder en kun je de webpagina van Dropbox direct raadplegen vanuit de menubalk. Daarnaast is er een handig notificatiesysteem ingebouwd waar je de laatste wijzingen binnen je Dropbox kunt bekijken, bestanden van andere personen ontvangen en het bevestigen van gedeelde bestanden.

dropbox20

Bovendien is Dropbox 2.0 iets sneller geworden dan zijn voorgangers, er is ook een nieuwe versie voor iOS aangekondigd, deze zal binnenkort beschikbaar komen in de App Store. Recent gewijzigde bestanden kun je terugvinden in het handige overzicht en kunnen onmiddellijk worden gedeeld met andere personen met behulp van de 'Share'-knop

Dropbox 2.0 voor OS X kun je hier gratis downloaden.

Dropbox iOS:

Dropbox
DropboxCategorie: Productivity, Utilities
Ontwikkelaar: Dropbox, Inc.
iPad & iPhone  4+  209 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer tips en informatie over Dropbox kun je hier terugvinden.Reacties


  • annsootje

    14 maart 2013 om 19:21

    Update gedownload, thx!

  • Roy

    15 maart 2013 om 14:51

    Gister geinstalelerd. Werkt weer prima.

Een reactie toevoegen: