19 april 2013

advEGOsketch: Ontwerp zelf je MacBook hoes

MacBook sleeveZoals voor de iPad en iPhone zijn er ook voor de MacBook verschillende leuke, stevige en unieke sleeves op de markt, echter missen deze allemaal één ding; persoonlijkheid.

In de meeste gevallen bepaalt namelijk een ontwerper hoe jouw sleeve (hoes) er uiteindelijk uit komt te zien. Je kan vaak wel een Sleeve vinden die in de buurt van je persoonlijke smaak komt, maar vaak is het ‘net’ niet. Bij EGOsketch kun je, naast je eigen iPad Sleeve, nu ook je eigen MacBook hoes ontwerpen. Iedereen kan volledig naar eigen wens en inzicht beschermhoezen ontwerpen.

Naast eigen afbeeldingen kun je ook teksten, achtergrondkleuren en frames uit de EGOsketch bibliotheek toevoegen.

MacBook sleeve

Zodra je je eigen hoes hebt ontworpen wordt deze bedrukt met de modernste technieken, waardoor de print voor altijd is opgenomen in de stof. De sleeves worden door EGOsketch volledig met de hand geproduceerd in Nederland.

De hoes is beschikbaar voor Macbook Air en Pro met 11, 13 en 15 inch scherm. De kostprijs van dit uniek exemplaar bedraagt slechts €59,- (incl. verzendkosten). Binnen de 2 werkdagen mag je je persoonlijke sleeve in de brievenbus verwachten.

dieren

Op de website van EGOsketch vind je allerlei tips terug voor het perfecte resultaat voor je unieke sleeve. Deze tips kun je hier terugvinden. Naast het mooie design zijn de sleeves erg stevig, zacht en bieden ze een perfecte degelijke bescherming voor je MacBook. Laat het creatieve beest in je los en maak vandaag nog je unieke EGOsketch sleeve.

Bovendien verloot EGOsketch een MacBook Air inclusief een zelfontworpen hoes. Hoe je deze prachtige prijs kan winnen kun je hier teruglezen.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!