19 april 2013

Alleen de ‘inkomende’ e-mail van een VIP weergeven

Nieuw in Mountain Lion zijn de VIP contacten. Met behulp van deze nieuwe functie is het mogelijk een bepaald contactpersoon toe te wijzen als een VIP (belangrijke contactpersoon). Hierdoor worden alle e-mails van de desbetreffende persoon weergegeven in de VIP inbox.

Niet alleen wordt alle inkomende mail weergegeven in de VIP-box maar ook ook alle e-mails van de desbetreffende persoon die je hebt bewaard in andere inboxen en ook alle verzonden berichten naar deze persoon. Dit kan handig zijn, maar ook storend. Daarom is het mogelijk om alleen de inkomende e-mails van de VIP weer te geven. Volg hiervoor onderstaande procedure:

• Open Mail
• Selecteer de VIP-inbox
• Klik in de menubalk op 'Weergave'
• Selecteer bij 'Sorteer op' de optie 'Alleen inkomend'

VIP-Mail-inkomend

Door deze optie te activeren worden alleen de e-mails in uit VIP-inbox weergegeven. Op deze manier heb je dus geen last van verzonden berichten of andere e-mails die je al in een alternatieve postbus (map) hebt bewaard.

Hoe een contact VIP maken

Een contactpersoon VIP maken gaat als volgt. Open een e-mail bericht van de persoon die je VIP wilt maken en plaats je muisaanwijzer links van de naam van de verzender. Er zal een ster verschijnen, wanneer je de ster klikt zal deze worden geactiveerd en permanent blijven staan naast het contactpersoon en geeft aan dat de persoon VIP is.

Meer tips over Mail kun je hier terugvinden.Reacties


  • peter

    20 april 2013 om 1:01

    Het zou prettiger zijn als je die VIP box kon uitschakelen! Getuige de reacties op internet ben ik niet de enige die er blijkbaar zo over denkt.

  • peter

    20 april 2013 om 1:02

    Df

Een reactie toevoegen: