20 april 2013

iPhoto 9.4.3: Eenvoudig foto’s uit Fotostream verwijderen of exporteren

iphoto-icon-okAfgelopen week heeft Apple iPhoto en Aperture geupdate naast de vele stabiliteitsverbeteringen zijn er ook een enkele punten sterk verbeterd. De verbeteringen hebben vooral betrekking tot Fotostream. De synchronisatie problemen tussen Facebook en iPhoto zijn nu eindelijk verholpen.

Als je gebruik maakt van Fotostream dan zal je merken dat deze eenvoudiger en vooral soepeler in gebruik is. Zo kun je nu eenvoudig afbeeldingen verwijderen en exproteren. Fotostream voor OS X kan geactiveerd worden via  ▸ Systeemvoorkeuren ▸ iCloud ▸ Fotostream.

Wanneer je de Fotostream selectie opent in iPhoto (9.4.3) kun je eenvoudig verschillende afbeeldingen selecteren met behulp van een klik en het indrukken van de cmd⌘-toets. Vervolgens kun je deze afbeeldingen snel verwijderen door ze te slepen naar de prullenmand in de navigatiekolom.

verwijderfotostream

Tevens is het eenvoudiger geworden om geselecteerde afbeeldingen te exporteren. Je kunt dit doen door te navigeren naar het Archief-menu en vervolgens de optie 'Exporteer' te selecteren. Vervolgens verschijnt er een pop-up waar je het bestandstype, kwaliteit en extra gegevens kunt bewerken.

De update 9.4.3 is gratis te downloaden in de Mac App Store wanneer je in het bezit bent van de applicatie. iPhoto kan uiteraard ook worden aangeschaft voor slechts €13,99


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

Meer tips over iPhoto kun je hier terugvinden.Reacties


  • Daniël

    22 april 2013 om 17:09

    Worden nu ook de metadata van de datum en locatie meegenomen in de export?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!