20 april 2013

Bepaal zelf je prijs voor de StackSocial Mac Bundle 2.0

macbundleIn tijden van crisis vinden we korting krijgen altijd fijn. In de Mac App Store staan duizenden handige applicaties in verschillende prijsklassen voor je Mac. Soms heb je voor € 0,89 al een handige applicatie, voor een andere dien je enkele tientallen euro's voor neer te tellen.

De website StackSocial heeft regelmatig zeer goede aanbiedingen waarmee je applicatie bundels met een flinke korting kunt aanschaffen. Tot en met 07 mei aanstaande kun je hier de Mac Bundle 2.0 aanschaffen. In deze bundel bevinden zich 10 super applicaties waaronder: DiskTools Pro, CrossOver, Mac Blu-ray player, Gimini, enzovoorts. De totaal som voor deze bundel bedraagt normaal $399, maar nu kan je zelf de prijs bepalen. Zo betaal je bijvoorbeeld voor deze volledige bundel met 88% korting slechts $49.

In onderstaand schema worden alle applicaties in het kort uitgelegd.

DiskTools Pro
DiskTools Pro is een complete tool voor de Mac en is de enige die het toelaat reparaties, back-ups en defragmentatie in te plannen. Bovendien is het overbodig om je Mac vanaf een disk of externe volume op te starten om de opstartschijf te herstellen.

DiskToolsPro

Snapz Pro X
Snapz Pro X kun je moeiteloos alles opnemen wat op het scherm getoond wordt. Vervolgens kun je dit eenvoudig bewaren als QuickTime-film. De applicatie is een grote sprong voorwaarts op video capture-technologie, Het eenvoudig vastleggen van full-motion video van alles wat er zich op het scherm afspeelt. Compleet met digitale audio of eventueel met een externe microfoon.

Paperless 2.0
Verwijder alle dozen van rommelige papier in je kantoor en bewaar alles digitaal in deze een intuïtieve applicatie. Scan eenvoudig documenten in en plaats deze in Paperless. Bovendien is de database van paperless eenvoudig te doorzoeken en is het ideaal voor het bewaren van notities, documenten, belastingen, visitekaartjes, enzovoorts.

CrossOver 12
Open Windows applicaties en speel PC-games op je Mac zonder Windows-licentie, al deze applicaties kunnen onmiddellijk worden geopend zonder je Mac te herstarten. Bovendien kan je de windows applicaties zonder enige problemen starten en is deze volledige operationeel.

crossover

Gemini
Met Gemini kun je snel en eenvoudig Finder scannen op dubbele onderdelen. Bovendien kan de applicatie automatisch dubbele onderdelen verplaatsen naar een externe harde schijf waardoor je deze achteraf toch nog kan raadplegen.

MusicTube
Zet YouTube om in een Jukebox. Via MusicTube kun je gehele YouTube doorzoeken en alle leuke video's en muzieknummers toe te voegen aan de applicatie. Vervolgens kun je deze ten alle tijde opnieuw beluisteren. MusicTube speelt album tracks in hun oorspronkelijke volgorde en integreert album covers en songteksten.

Houdah Spot
HoudahSpot is een efficiënt zoekmachine dat het zoeken veel eenvoudiger maakt en de perfecte aanvulling op Spotlight. Krijg razendsnel toegang tot uw bestandenen en maak snel zoek queries aan en sla deze vervolgens op.

Mac Blu-ray player
De eerste Blu-ray-speler-software voor de Mac die in staat is om alle van de Blu-ray-schijven, Blu-ray-bestanden, en Blu-ray-mappen (BDMV mappen) af te spelen op je MacBook Pro, Air, Mac mini, iMac en Mac Pro. De Blu-ray bestanden worden snel geladen en worden in hoge kwaliteit weergegeven.

bluraypro

Elmedia Player Pro
Elmedia Player is een handige multifunctionele mediaspeler voor OS X, die een grote verscheidenheid van bestandformaten kan afspelen. Net zoals iTunes kun je Elmedia eenvoudig beheren, (slimme) afspeellijsten aanmaken, enzovoorts. Bovendien kun je eenvoudig streaming video direct bewaren op je harde schijf. Daarnaast is het vrij eenvoudig om flash video's en films te bekijken op je Mac.

PhotoBulk
Voeg eenvoudig een watermerk toe aan je afbeeldingen. Pas snel en eenvoudig het formaat en bestandstype aan en verbeter snel en eenvoudig de kwaliteit van de foto met één klik.

Klik hier om de bundel aan te schaffen. Zoals al eerder aangegeven kun je zelf de prijs bepalen voor deze bundel, uiteraard is het aan te raden om hier een redelijk prijs voor samen te stellen.

Ontwikkelaars steken er veel tijd in om deze applicaties te ontwikkelen en te blijven updaten. Daarom is zeker een korting van 88% ($49) een zeer mooie aanbieding. Meer informatie over de applicaties kun je hier terugvinden.

Meer applicaties kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!