24 juli 2013

ScreencastHaal meer uit Logic Pro X met behulp van macProVideo

logiciconVorige week heeft Apple een lang verwachte update uitgebracht voor Logic Pro X en Mainstage. De applicatie is volledige vernieuwd en dit wil helaas zeggen dat iedereen de applicatie opnieuw dient aan te schaffen. De grafische interface is gericht op professionals en dus niet te vergelijken met bijvoorbeeld Garageband.

Logic Pro X heeft een hoop nieuwe functies, instrumenten en effecten gekregen. Naast de upgrade van de Mac versie heeft Apple ook een iPad versie voor Logic Pro X uitgebracht genaamd 'Logic Remote', hiermee kun je eenvoudig de Mac applicatie aansturen.

Logic Pro X is de applicatie voor de professionele songwriter en muziek-editor. Omdat het om een nieuwe, maar toch vertrouwde, applicatie gaat kan het in het begin erg lastig zijn om de nieuwe tools en opties te bedienen in de app. Hiervoor biedt macProVideo gelukkig hulp.

logicprox

Deze website biedt namelijk een hoop videohandleidingen aan voor mensen die een expert willen worden in Logic Pro X. Via de verschilledne video-tutorials worden de verschillende opties, functies en tools van het programma uitgelegd. Voorbeelden hiervan zijn de Logic Remote app, Smart Controls, drumproductie, Flexing Vocals en nog veel meer.

De 'online cursus' bestaat uit een zes handleidingen waarvan de eerste volledige gratis is, de andere vijf kunnen per stuk worden aangeschaft voor een bedrag van $95,50. Bij het aanschaffen van de tutorials kun je ook een extra 'staffel' korting krijgen. Deze is 25% bij 3 of 4, 33% bij 5 of 6 en maar liefst 50% bij aankoop van 7 tutorials.

Je kan ook lid worden voor een maandelijks of jaarlijks bedrag. Dan heb je ook toegang tot alle andere torturials voor andere OS X applicaties en functies zoals iPhoto, iMovie, iWork, lightroom, flash, apature, enzovoorts.


Klik op bovenstaande banner voor extra informatie over 'macProVideo'

Logic Pro X
Logic Pro XCategorie: Music, Entertainment
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
Mac OS X  4+  1284 MB DOWNLOAD  € 229.99

MainStage 3
MainStage 3Categorie: Music, Entertainment
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
Mac OS X  4+  1136 MB DOWNLOAD  € 32.99

Logic Remote
Logic RemoteCategorie: Music
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  446 MB DOWNLOAD GRATISReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!