8 juni 2011

ScreencastiOS 5: Synchrone Airplay weergave [demo video]

Met behulp van iOS 5 op de iPad 2 is het mogelijk om het scherm te streamen naar een Apple TV 2. In de onderstaande videocast kun je zien hoe dit werkt en wat de kwaliteit van de AirPlay weergave is.Reacties


 • jaja

  8 juni 2011 om 23:40

  Ik vind die delay toch heel goed meevallen. Het beeld schokt niet maar is gewoon een beetje later. Ik weet niet hoe je dit synchroniseert met je tv, apple TV? Maar lijkt me heel simpel. Heeft die ook een delay als je met een kabel aan de tv sluit?

 • Jeroen

  9 juni 2011 om 13:25

  Gaat dit ook lukken straks met de MBA of MBP?

 • Igadget

  26 juni 2011 om 22:51

  ik krijg wel geluid maar geen beeld
  Ben nieuwe gebruiker van de Apple tv, dus misschien zie ik iets over het hoofd?
  Moet de appelvormig ook geüpgraded worden naar de laatste beta?

 • Sander

  21 juli 2011 om 19:06

  mischien een domme vraag, maar het is niet mogelijk om vanaf de macbook pro je scherm te streaken naar de tv zodat je bijv. safari op de televisie kan kijken?

 • jos

  1 september 2011 om 9:08

  Alleen mogelijk met de ipad2? Of zou de iphone 4 het ook kunnen?

 • hjalmar

  10 oktober 2011 om 22:15

  Lukt alleen met een a5 chip (Ipad2 en Iphone4s;-)

 • Fred Hage

  14 oktober 2011 om 9:07

  kan dit alleen met een aplle tv of ook andere Tv’s. moet er een speciaal kasje bij, ik snap m even niet maar zal aan mij liggen.

 • Mischa

  17 oktober 2011 om 0:34

  Dus met Airplay mirroring en gewoon Airplay kun je dus ook de audio van een filmpje streamen? Niet dat het alleen maar beeld geeft, maar ook geluid naar je tv? Of heb ik dan een airport nodig?

  Sorry heb niet veel verstand van apple tv…

  Weet iemand t ?

 • Marcel

  17 oktober 2011 om 11:59

  Kan ik vanaf mijn iPhone 4/ iPad 1 spellen streamen naar een Apple TV?

 • pascal

  17 oktober 2011 om 19:18

  het filmpje begint met de task manager balk, maar hoe krijg je deze balk te zien ??? ik heb op apple tv, op Ipat en op I phone de iso5 geinstaleed en er zijn veel functions veranderd maar als ik jullie demo filmpjes bekijk mankeer ik sommige functions ???? ik kan een foto of film van mijn Ipat op apple tv zien
  maar niet vergroten en ik kan niet mijn hele I pat zien zoals u ?
  ook de I cloud als ik foto maak met I phone komt het niet op I pat ??
  heb ik een slechte upgrade gehad ????

 • Digilike

  4 januari 2012 om 16:49

  Ik ben ook benieuwd naar het streamen met de iPhone 4!

 • Sander

  31 maart 2012 om 22:11

  Wanneer ik mijn apple TV aansluit op de wifi en ik wil synchrone AirPlay-weergave lukt dit prima tot een bepaalde tijd, daarna valt het beeld op de tv weg en lukt het mij ook niet weer om te verbinden! Wie helpt mij??

 • Stefan

  22 juni 2012 om 22:54

  Zelfde melding als Sander van 31 maart. Alleen nu functioneert de synchronisatie niet meer, de rest wel ( ook na restant en fabrieksinstellingen terugzetten….)Opvallend veel antwoorden op deze pagina overigens …..

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!