22 december 2013

iOS 7iOS 7: Herinneringen direct markeren als voltooid

herinneringen logo 7 retinaVia het berichtencentrum kun je de optie 'Vandaag' selecteren om vervolgens een overzicht te bekijken van alle activiteiten op een dag. Daarnaast vind je hier ook de herinneringen van 'vandaag' terug. Op deze manier zal je zeker nooit meer een boodschap vergeten.

Wanneer je een herinnering hebt uitgevoerd of voltooid diende je deze in voorgaande versies te markeren als voltooid in de herinneringen applicatie. Dit is vanaf nu verleden tijd, volg onderstaande stappen om snel een herinnering te markeren als 'voltooid'.

Activeer het berichtencentrum door te vegen vanaf de bovenkant van je scherm naar beneden. Vervolgens tap je op de categorie 'Vandaag' en navigeer naar je herinnering.

hervoltooid

Voor deze herinnering staat er een gekleurde cirkel, wanneer je hierop tapt zal je merken dat deze wordt ingekleurd. Samen met deze handeling wordt ook de status van de herinnering aangepast naar voltooid. Op deze manier kun je snel en eenvoudig herinneringen voltooien zonder hiervoor de gelijknamige applicatie te openen.

Meer over Herinneringen kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!