17 december 2011

iPhone 4(S): Een gesprek in de wacht plaatsen

Wanneer je ondertussen de trotse bezitter van een geweldige iPhone 4(S) bent geworden dan is het je misschien opgevallen dat de 'Wacht / Hold' knop uit de telefoon applicatie is verdwenen. De 'Wacht' knop is namelijk vervangen door de FaceTime videochat optie.

Vanzelfsprekend is het nog steeds mogelijk om een gesprek in de wacht te zetten echter is deze optie door Apple op een zeer onlogische plaats weggestopt.

De 'Geluid uit / Mute' knop heeft de wachtfunctie overgenomen. Wanneer je een gesprek hebt aangenomen en deze in de wacht wilt plaatsen houd dan de 'Geluid uit / Mute' knop enkele seconden ingedrukt. De knop zal nu veranderen in een soort van pauze knop ( || ) die op een blauwe achtergrond wordt weergegeven. Door nogmaals op de 'Geluid uit / Mute' knop te tappen haal je het gesprek weer uit de wachtstand.

Persoonlijk is dit niet een functie die ik veel gebruik maar ze hebben het op de iPhone 4(S) wel erg goed weggestopt. Mogelijk dat deze functie in de toekomstige iOS versies een meer gebruiksvriendelijke plaats kan krijgen.

• Geupdate artikelReacties


 • pietje_p

  17 december 2011 om 9:37

  Ik gebruik het nooit dus niet echt relevant voor mij om te weten.

  Anyway, waar kan ik de wallpaper uit bovenstaande plaatjes krijgen?

 • iDennis

  17 december 2011 om 9:58

  Ik had het ook al ontdekt. Wel een heel erg onhandige plaats naar mijn mening. Gebruik het vrijwel dagelijks en zit er altijd mee te klooien. Op de 3GS was dat toch een stuk makkelijker omdat daar geen FaceTime knopje op zat. En FaceTime gebruik ik daarentegen nooit…

 • Rhandy

  17 december 2011 om 10:39

  Als je FaceTime uitzet is de knoo weer terug. Wellicht handiger als je het toch nooit gebruikt?

 • Tom

  17 december 2011 om 14:36

  Hopelijk maken ze in de volgende update ook eens een mogelijkheid om een call-transfer te doen. Mijn dure iPhone is de enige gsm die dit niet kan, een Nokia van 40€ kan dit zonder problemen.

 • Ruben

  17 december 2011 om 17:41

  Ik wist niet dat Steve zijn phone heeft meegenomen??…:-)

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!