29 augustus 2015

Kenu Stance: Handig en klein opvouwbaar iPhone statief

Kenu Stance iPhone gadget

Een gadget moet niet ingewikkeld of groots zijn om succesvol te zijn, de Kenu Stance is daar een prachtig voorbeeld van. Dit is een klein opvouwbaar statief/stand voor je iPhone, hij is zeer licht en makkelijk mee te nemen omdat hij zo klein is.

De Kenu Stance hebben we enige tijd getest in combinatie met onze iPhone 6 en hebben enkele verschillende functies ontdekt: zo kun je hem gebruiken als statief voor het nemen van foto’s op afstand, ideaal om meer stabiliteit te krijgen bij het maken van video’s, je kunt hem gebruiken als stand/dock op kantoor, gebruiken als oplaadpunt of plug je iPhone erop vast tijdens FaceTime (of videobellen).

Kenu Stance buiten

Met de Kenu Stance heb je altijd een driepoot bij de hand, die je eenvoudig vastklikt in de Lightning-poort van je iPhone. De Kenu Stance is slechts een kleine acht centimeter lang, en past daarom makkelijk in je tas of broekzak. Je vouwt de drie pootjes in elkaar wanneer je hem niet gebruikt, en klapt ze uit als je hem wilt gebruiken.

Zodra je iPhone is vastgeklikt kun je hem eenvoudig positioneren omdat de Kenu Stance 360 graden draaibaar is door de geïntegreerde 'bal'. Je kunt de iPhone dus niet alleen staand, maar ook liggend gebruiken zodat je ook in landschapsmodus foto’s kunt maken.

Kenu Stance liggend

De Kenu Stance gebruik je eigenlijk als statief, vooral bij het maken van foto’s, maar je kunt hem dankzij de Lightning Kabel Adapter ook gebruiken als dock/stand zodat je jouw smartphone kunt opladen of gewoon plaatsen op je bureau. Volgens de makers is het verbindingsstuk onschadelijk voor je Lightning-poort en geleidt hij geen elektriciteit, hierdoor zal hij je Lightning-poort niet beschadigen. Bijkomend voordeel, je kunt de Kenu Stance ook gebruiken als flessenopener.

Goedkoop is de Kenu Stance niet, je betaalt er €35,99 voor, maar dan heb je wel een veelzijdig product waar je toch wel enkele generaties mee vooruit kunt. Meer informatie vind je hier terug.

Wil je zelf aan de slag met de Kenu Stance dan hebben we goed nieuws, wij mogen namelijk twee exemplaren verloten onder onze bezoekers. Vul voor maandag 7 september 09:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van MobileFun. De winnaars krijgen persoonlijk een bericht.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.Deze review en winactie worden mede mogelijk gemaakt door MobileFun.nl, de Kenu Stance is een redelijk nieuw product, blijf op de hoogte van deze nieuwe producten via de Facebook pagina van MobileFun.Reacties


 • Tom

  29 augustus 2015 om 13:08

  Wow, dat is een handig statief. Eindelijk iets kleins om mee te nemen voor time-laps filmpjes.

 • biancie

  1 september 2015 om 19:45

  Geweldig handig voor een foto freak! Super leuk om mee aan het werk te gaan,tevens ideaal als Dock te gebruiken!

 • Eigenwijze

  1 september 2015 om 20:50

  Less is more :)

 • Jefta Oosterkamp

  1 september 2015 om 22:04

  Superhandig ding om elke dag mooie foto’s te maken!

 • daniel

  28 december 2015 om 18:02

  de grootste en de meest vervelende is dat ze ze enkel dingen zoals dit maken voor die populaire iphones 6 en zo maar andere telen niet mee.in het begin had ik een nocia geen hos die er op gaat nu heb ik een lumia wat denk je neen weinig of niets. vraag je dan verdomd af waarom ze die verkopen.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!