27 juli 2015

Westwing: Interieurideeën op je iPhone

Westwing logo

Het online kopen van producten wordt steeds populairder bij internetgebruikers, de volgende logische stap is het kopen van producten via een applicatie op je iPhone of iPad. Een mooi voorbeeld hiervan is de Westwing app, Westwing is een nieuwe manier van online interieur shoppen vanuit je luie stoel.

Gestart in 2012 en met inmiddels meer dan 300.000 Nederlandse leden, biedt Westwing woonaccessoires en meubels van bekende en onbekende Nederlandse en internationale labels aan met kortingen tot 70%. Hierbij werkt Westwing samen met meer dan 150 Nederlandse merken en zijn ze winnaar van de Thuiswinkel Awards Publieksprijs Wonen 2013 geworden.

westwing app voorbeeld

Het inrichten en opfleuren van je huis moet niet alleen leuk, maar ook makkelijk zijn. De Westwing-app brengt tips van topstylisten, bekende designers, inspirerende foto’s en honderden interieurideeën binnen handbereik. Inspirerende sfeerbeelden zijn op hoge resolutie te bekijken waardoor je gemakkelijk kunt inzoomen om alle details te bekijken.

westwing interieur

Laat je inspireren door de mooiste items van zowel gevestigde merken als unieke producten van aanstormende talenten. Alle producten wordt door een internationaal team van gepassioneerde stylisten geselecteerd speciaal voor de app gebruiker. Van vintage verlichting tot designbank, van geurkaars tot brocante accessoires, je vindt ze er allemaal.

De Westwing app is meer dan een inspiratiebron, zo kun je elke dag profiteren van de exclusieve kortingen (tot 70%) en kun je alle producten rechtstreeks vanuit de app aanschaffen en worden ze thuis geleverd.

Westwing-furniture, house design & interior décor
Westwing-furniture, house design & interior décorCategorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Westwing GmbH
iPad & iPhone  4+  68 MB DOWNLOAD GRATIS

Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!