7 januari 2016

WATCHActiveer de laatst gebruikte app bij het optillen van je Apple Watch

Apple Watch icon voor instellingen

Zoals je al gelezen hebt bij verschillende Apple Watch tips is het mogelijk om de Apple Watch te activeren door het optillen van je pols. Logischerwijze hangt je arm omlaag, wanneer je op je Apple Watch wilt kijken breng je jouw pols in de richting van je gezicht.

Deze handeling zal ervoor zorgen dat de Apple Watch geactiveerd wordt. Bij het optillen toont de Apple Watch dan de klok. Je kunt er ook voor kiezen om de laatst gebruikte applicatie te tonen. Hoe je dit kunt instellen lees je in onderstaande methode terug.

Activeer laatst gebruikte app bij optillen Apple Watch

• Open Instellingen op de Apple Watch
• Navigeer naar 'Algemeen'
• Tik op 'Activeer scherm'

vorige activiteit Apple Watch

Kies vervolgens bij 'Hervat met' voor 'Vorige activiteit', wanneer je nu de Apple Watch optilt zal deze de laatste gebruikte app (acitiveit) tonen in plaats van de klok (wijzerplaat). Je zal dan steeds handmatig de klok moeten activeren wanneer je deze wil bekijken.

Let wel, wanneer je kiest voor de standaard 'Wijzerplaat' dan zal de Apple Watch bij het gebruik van een app deze even 'vasthouden' gedurende een bepaalde periode, zo kun je de app tijdens een handeling blijven gebruiken zonder deze steeds opnieuw te moeten openen. Na verloop van tijd schakelt bij weer over op de klok.

Lees ook: Activeer Apple Watch bij pols optillen


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


  • Cloverfield

    7 januari 2016 om 17:18

    Maar wie gebruikt er nu apps op z’n Watch?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!