9 juli 2015

WATCHApple Watch: Het geluid uitschakelen (stille modus)

Apple Watch icon voor instellingen

Wanneer je in het bezit bent van een Apple Watch zal je je waarschijnlijk snel gaan ergeren aan de verschillende geluidsignalen, je wilt natuurlijk gealarmeerd worden bij een nieuwe melding, maar bij iedere melding een geluid is vaak te veel van het goede.

Dit omdat het storend kan zijn voor je omgeving, net zoals de geluiden die een iPhone kunnen produceren. Gelukkig kun je het geluid uitschakelen, hoe lees je hieronder terug.

• Ga naar de instellingen app van de Apple Watch
• Open hier 'Horen en voelen'
• Schakel de optie 'Houd stil' in

Vanaf dit moment zal de Apple Watch geen geluid meer produceren, dit kun je overigens ook instellen via de Apple Watch applicatie op de iPhone, navigeer hier naar Mijn Watch ▸ Horen en voelen ▸ Schakel hier 'Geluid uit' uit.

geluid uitschakelen Apple Watch

Je kunt nog sneller het geluid uitschakelen op de Apple Watch, open de klok (wijzerplaat) en veeg met één vinger omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Hier kun je de bel aantikken om het geluid uit of net in te schakelen.Reacties


 • Peter Maastricht

  20 juli 2015 om 9:40

  Het leuke van “niet storen” inschakelen op je watch is dat je dit meteen ook gedaan hebt voor je iPhone. De volgende keer dat je in de bioscoop zit hoef je je telefoon niet meer uit je zak te halen om hem stil te houden gedurende de film. Ook vergeet je niet gemakkelijk om hem terug aan te zetten, op je horloge is het maantje duidelijk zichtbaar totdat je “niet storen” weer uit zet.

 • Hans Klein Sprokkelhorst

  4 april 2016 om 16:19

  En als je op de schuifregelaar(s) :
  MELDINGSVOLUME en/of VOELBAARSIGNAAL een paar keer drukt kan je het ook direct testen

  HKS

 • Sarah Stockman

  12 oktober 2016 om 10:10

  Super bedankt! Ik vertrek straks naar de les en heb voor het eerst mijn apple watch aan. Was al bang dat ik mijn geluid niet kon uitzetten. Gelukkig wel dus!
  bedankt! ;)

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!