28 juni 2016

WATCHApple Watch: Aandelen wijzigen in snelle blik of complicatie

Apple Watch icon voor aandelen

Op de Apple Watch kun je op verschillende manieren de aandelenkoers volgen. De eenvoudigste manier is via de standaard Aandelen applicatie, maar het kan ook via een snelle blik of complicatie.

Wist je dat je zelf het aandeel kan bepalen dat getoond wordt in de complicatie of snelle blik? Uiteindelijk kan er maar één aandeel getoond worden, maar het is ook mogelijk om steeds het laatste bekeken aandeel te tonen.

Aandelen wijzigen in een snelle blik of complicatie

• Open de Apple Watch applicatie op je iPhone
• Navigeer naar het tabblad 'Mijn watch'
• Selecteer 'Aandelen'
• Tik op de optie 'Standaardaandelen'

aandelen snelle blik en complicatie wijzigen Apple Watch

Kies hier een gewenst resultaat, je hebt de keuze tussen alle aandelen die je hebt toegevoegd aan de gelijknamige applicatie op je iPhone. Kies voor 'Laatst bekeken' om het laatste bekeken aandeel weer te geven voor snelle blik en de complicatie. Deze heeft betrekking tot het aandeel dat je hebt bekeken in de app op de iPhone of Apple Watch.

Complicatie verder aanpassen

Via de instellingen 'Aandelen' in de Watch app op je iPhone kun je ook 'Horlogecomplicatie bevat' aanpassen, zo kun je de weergave wijzigen naar de huidige prijs van een aandeel, puntwijziging, procentuele wijziging en marktkapitalisatie.

Lees ook: Aandelenkoers bekijken en toevoegen op een Apple Watch

UPDATE: De optie 'Snelle Blik' is alleen beschikbaar in watchOS 1 en 2, nieuwere versies van watchOS ondersteunen deze optie niet meer!Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!