26 mei 2016

WATCHApple Watch: Aandelenkoers bekijken en toevoegen

Apple Watch icon voor aandelen

Op de Apple Watch kun je keurig op verschillende manieren de aandelenkoers volgen. Dit kan rechtstreeks vanuit je wijzerplaat, snelle blik of via de Aandelen applicatie.

Voor je aan de slag gaat is het goed om te weten dat de Apple Watch de informatie overneemt vanuit de Aandelen applicatie op je iPhone. Voor je dus aan de slag gaat moet je in deze applicatie alle bedrijven, etc. toevoegen. Open hiervoor de aandelen applicatie op je iPhone, tik onderaan op de drie horizontale strepen en vervolgens bovenin op de plus-knop.

Gebruik het zoekveld om een bedrijf of tickersymbool te zoeken, tik op het juiste resultaat in de lijst en het bedrijf wordt toegevoegd. Vervolgens kun je de bedrijven ordenen door deze te slepen naar een gewenste positie via de drie horizontale strepen achter de naam. Onderaan deze lijst kun je aangeven of je het verschil in percentages wilt weergeven, prijs of marktkapitaal. De volgorde en weergave in de app wordt ook overgenomen door de Apple Watch, plaats dus het 'belangrijkste' bedrijf bovenaan. Tik op 'Gereed' om de wijzigingen toe te voegen.

aandelen Apple Watch toevoegen

Aandelen applicatie op de Apple Watch

Open de Aandelen app op de Watch om snel de koers te bekijken. De lijst geeft snel een overzicht van alle content, tik op een bedrijf om het aandeel gedetailleerd te bekijken op het slimme horloge. Scroll met behulp van de digitale kroon omlaag om een grafiek en overige informatie te bekijken.

aandelen Apple Watch snelle blik

Aandelen bekijken in een snelle blik of complicatie

Ook in de snelle blik en in een complicatie kun je jouw aandelen bekijken, via de Apple Watch applicatie kun je bepalen welk aandeel hierin wordt getoond. Open de Apple Watch applicatie en navigeer naar Mijn watch ▸ Aandelen ▸ Standaardaandelen ▸ kies hier een gewenst resultaat. Keer terug om eventueel 'Toon in snelle blik in te schakelen of de complicatie-weergave aan te passen. Klik hier voor meer informatie over het toevoegen van een complicatie aan je wijzerplaat.

Lees ook: Wat als je de Apple Watch niet voelt trillen?Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!