4 september 2015

WATCHApple Watch: Complicaties toevoegen en aanpassen

Apple Watch icon voor klok

Sommige wijzerplaten beschikken over complicaties, dit zijn kleine verwijzingen naar een bepaald soort informatie op je klok. Zo kun je een wekker, het weer, zonsopkomst, afspraken, activiteit, aandelenkoers, batterijniveau, etc. plaatsen op je wijzerplaat.

Je ziet dan de informatie die relevant is voor jou, hoe je complicaties moet toevoegen en aanpassen lees je hieronder terug.

• Activeer de klok en druk stevig op het scherm
• Navigeer naar de wijzerplaat die je wilt aanpassen
• Tik op de optie 'Pas aan'
• Veeg naar het tabblad 'Complicaties' (zie hieronder 2e en 3e horloge)

complicaties Apple Watch

Je kunt de complicaties aanpassen door op een complicatie verwijzing te tikken en te scrollen met je digitale kroon, je krijgt alle mogelijkheden te zien en kan ze aanpassen naar je eigen wensen. Wanneer je klaar bent met het aanpassen van de wijzerplaat dien je éénmaal te drukken op de digitale kroon en daarna te tikken op de wijzerplaat, je Apple Watch bedekken met je hand kan ook.

Niet alle wijzerplaten laten complicaties zien, enkele voorbeelden zijn de wijzerplaten handig, eenvoudig, kleur, modulair, etc. Vanaf watchOS 2 kunnen ook applicaties van derde complicaties toevoegen aan je wijzerplaat.

Vanaf watchOS 3 en iOS 10 kun je ook wijzerplaten, inclusief complicaties toevoegen via de Apple Watch iPhone applicatie. Klik hier voor meer informatie.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!