12 april 2016

WATCHNiet storen gebruiken op de Apple Watch

apple watch leatherloop

Zoals bij de iPhone, is het ook mogelijk om op de Apple Watch de 'Niet storen' functie in te schakelen. Hierbij heb je de mogelijkheid om de functie te koppelen aan je iPhone zodat de Apple Watch de instelling zal overnemen en inschakelen.

Daarnaast kan de Apple Watch afzonderlijk ook op deze functie worden gezet. Hoe je dit doet lees je hieronder terug.

• Open de Apple Watch app op je iPhone
• Navigeer naar 'Niet storen'
• Schakel 'Match iPhone' in

niet storen gebruiken Apple Watch

Wanneer dit actief is op je iPhone, zal dit ook geactiveerd worden op je Watch, om de functie automatisch in te plannen en overige opties kun je dan beheren via iPhone ▸ Instellingen ▸ Niet storen. Uiteraard kun je dit ook je Apple Watch instellen via Instellingen ▸ Niet storen.

Niet storen instellen via het bedieningspaneel vanaf watchOS 3

Verder is het mogelijk dit in te stellen via het bedieningspaneel: ga naar de klok app, veeg met één vinger omhoog vanaf de onderkant van je scherm. Tik hier vervolgens op het maantje. Let wel, als je matcht met de iPhone zal dit ook geactiveerd worden op de iPhone wanneer je dit inschakelt op je Watch.Reacties


 • Rob

  12 april 2016 om 11:16

  Is er ook zoiets voor ‘stille modus’? Dus als je die aanzet dat het geluid van je iPhone dan ook uit gaat? Kan het wel vinden voor ‘vliegtuigmodus’ match iPhone. Heb bij ‘niet storen sta oproepen toe van’ bepaalde mensen erin staan, maar soms wil je wel eens helemaal het geluid uit hebben voor even bij bepaalde situaties.

 • Wesley Fabry

  12 april 2016 om 11:18

  Als de Apple Watch gekoppeld is, is de iPhone eigenlijk stil, uiteraard ontvang je oproepen wel op de iPhone en Apple Watch. Geluid op de iPhone kun je uitschakelen via de schakelaar boven de volumeknoppen. Op de Apple Watch kun je het geluid uitschakelen via Instellingen ▸ Horen en voelen ▸ houd stil of via de snelle blik voor instellingen.

 • Rob

  12 april 2016 om 11:34

  Ja maar was eigenlijk benieuwd als je bij snelle blik geluid uitzet op de Apple Watch dat ie dat ook doet voor de iPhone. Soms is het makkelijk ivm dat ie wel eens in een tas zit en dat je het dan ff snel via de Apple Watch doet.
  iig bedankt voor de info!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!