10 januari 2016

WATCHwatchOS 2: Live Photos instellen als wijzerplaat

Apple Watch icon voor klok

Wie in het bezit is van een iPhone 6s (Plus) zal ongetwijfeld Live Photos hebben gemaakt met zijn of haar iPhone. Wist je dat je deze foto’s kunt instellen als bewegende wijzerplaat op je Apple Watch?

De voorwaarde is wel dat watchOS 2 is geïnstalleerd op je Apple Watch. Het leukste aan deze optie is dat de beweging steeds actief wordt wanneer je de klok raadpleegt. Hoe je een Live Photo instelt als wijzerplaat lees je hieronder terug.

Eerst moet je een fotoalbum synchroniseren met je Apple Watch, dit doe je via de Apple Watch applicatie op je iPhone. Open deze, navigeer naar het tabblad ‘Mijn Watch‘ en open ‘Foto’s’. Tik op ‘Gesynchroniseerd album’ en kies een gewenst album. Zorg dat in dit album de Live Photo staat.

Live photos Apple Watch

Zodra dit is voltooid dien je de Live Photo te openen in Foto’s app op je Apple Watch, druk nu stevig op het scherm (Force Touch). Kies voor de optie ‘Maak wijzerplaat’ en stel je wijzerplaat in. Wanneer je nu de klok actief maakt door te tikken op het scherm, te drukken op een knop of je Apple Watch naar je toe draait zal de animatie van de Live Photo actief worden voor een korte tijd.

Lees ook: Meerdere kleuren in de Modulair wijzerplaatReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!