11 oktober 2015

iOS 9Live Photos bekijken op een iPad, iPod Touch, Apple Watch, Mac en oude iPhones

foto iOS app

Met de iPhone 6s (plus) kun je prachtige Live Photos maken, dit zijn haarscherpe foto’s die met een druk op het scherm (3D Touch) tot leven komen. Meer informatie over Live Photos lees je hier terug.

Live Photos is een functionaliteit speciaal voor de iPhone 6s (plus), maar je kunt de Live Photos ook bekijken op je Mac, Apple Watch, iPad en op een iPhone zonder 3D Touch, hoe je dit doet lees je in onderstaande procedure.

Live Photos bekijken op een Apple Watch

Ja, Live Photos kun je ook bekijken op een Apple Watch, de voorwaarde is wel dat je watchOS 2 hebt geïnstalleerd. Open de Live Photo in Foto’s, leg nu één vinger op het scherm. De Live Photo wordt actief en je kunt de beweging bekijken, zodra je los laat stopt de animatie. Live Photos kun je ook als wijzerplaat gebruiken, de beweging wordt dan steeds actief wanneer je de klok raadpleegt, open de Live Photo in Foto’s, druk stevig op het scherm en kies voor de optie 'Maak wijzerplaat'.

Lees ook: Hoe foto’s synchroniseren met de Apple Watch

Live photos Apple Watch

Live Photos bekijken op een iPad en iPhone zonder 3D Touch

Live Photos kun je ook bekijken op andere apparaten dan een iPhone 6s (plus) wel moet iOS 9 zijn geïnstalleerd. Open de Live Photo (in foto’s) op je iPad, iPod Touch of iPhone zonder 3D Touch, leg nu één vinger op het scherm. De Live Photo wordt actief en je kunt de beweging bekijken, zodra je los laat stopt de animatie. Live Photos kun je ook op deze manier bekijken wanneer je deze ontvangt in de berichten applicatie, let wel dat je hem eerst opent.

Live Photos bekijken op een Mac

Op een Mac kun je ze bekijken in de Foto’s voor OS X app wanneer OS X 10.11 El Capitan is geïnstalleerd, de beweging wordt actief zodra je in het overzicht de foto selecteert. Uiteraard kun je de animatie ook bekijken door de foto te open en onderaan te klikken op 'LIVE'.

Live Photos bekijken Mac

Lees ook: Hoe Live Photos maken met een iPhone 6s (plus)?Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!