11 oktober 2015

WATCHMeerdere kleuren gebruiken bij Digital Touch op een Apple Watch

Digital Touch Apple Watch

Digital Touch is een communicatiemiddel alleen voor Apple Watch gebruikers. Wanneer je zo’n prachtig horloge om je pols hebt kun je boodschappen via digital touch doorsturen naar iemand die ook een Apple Watch heeft.

Op dit moment zijn er drie mogelijkheden die je kunt toepassen samen met Digital Touch, zo is het mogelijk een boodschap te tekenen, tiksignalen of heel romantisch je hartslag door te sturen. Vanaf watchOS 2 kun je jouw tekeningen voorzien van meerdere kleuren, hoe lees je hieronder terug.

In watchOS 1 en 2 kun je Digital Touch activeren door eerst op de zij-knop van de watch te drukken. Tik op het contact en vervolgens op het handje. Vanaf watchOS 3 kun je Digital Touch activeren door te reageren op een bericht via de Berichten applicatie of melding. Onderaan het bericht vind je een hartje met twee vingers terug, tik hierop om de optie te activeren.

Meer kleuren gebruiken in Digital Touch

Vanaf dat moment kun je tekenen, rechtsboven zie je een gekleurd bolletje, tik hierop om een kleur te kiezen. Tijdens het tekenen kun je steeds op dit bolletje tikken om van kleur te veranderen. Wanneer je klaar bent met tekenen wacht je enige momenten en de tekening wordt verstuurd.

Wil je graag andere kleuren dan de zeven kleuren die nu beschikbaar zijn? Hier lees je hoe je de kleuren kunt aanpassen naar iedere gewenste kleur.

Lees ook: Digital touch gebruiken op de Apple WatchReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!