13 augustus 2015

WATCHApple Watch: Een andere ‘digital touch’ kleur kiezen

Apple Watch icon voor vrienden

Digital Touch is een unieke manier om te communiceren tussen Apple Watch gebruikers, zo kun je geheime tik-boodschappen doorsturen, maar ook je hartslag of een leuke tekening.

Of je echt vaak deze optie gaat gebruiken is nog maar de vraag, maar er zijn wel een aantal leuke mogelijkheden. Zo kun je ook de kleur van je tekening of tik-patroon wijzigen, hoe lees je hieronder terug.

Stappen voor watchOS 1 en 2

• Druk op de zij-knop om je vrienden te openen
• Scroll met de digitale kroon door je vrienden
• Tik op het scherm om een vriend te selecteren
• Tik hier op het handje om digitale touch te starten

Stappen voor watchOS 3 of nieuwer>
Vanaf watchOS 3 kun je Digital Touch activeren door te reageren op een bericht via de Berichten applicatie of melding. Onderaan het bericht vind je een hartje met twee vingers terug, tik hierop om de optie te activeren.

Digital Touch kleuren wijzigen

Rechtsboven zie je een klein gekleurd bolletjes, tik hierop om een andere kleur te kiezen. Je hebt de keuze uit zeven verschillende kleuren, kies er één en onmiddellijk kun je deze gebruiken voor je Digital Touch.

Lees ook: Standaard kleuren bij Digital Touch wijzigen

Bovendien kun je de standaard kleuren aanpassen, activeer digitale touch en open de kleuren. Leg je vinger op een kleur tot er een gekleurde cirkel verschijnt. Sleep het bolletje naar de gewenste kleur die je wilt selecteren. Tik op 'gereed' om hem toe te voegen.

Lees ook: Digital touch gebruiken doe je zoReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!