3 augustus 2015

WATCHVrienden raadplegen op de Apple Watch (archief)

Apple Watch icon voor vrienden

Communiceren met je vrienden en kennissen via de Apple Watch is heel eenvoudig, overal kun je snel jouw favorieten vrienden raadplegen via de gelijknamige optie.

Dit doe je door één keer te drukken op de zij-knop, scroll met de digitale kroon naar de gewenste vrienden en tik op het scherm om hem te selecteren. Vervolgens kun je op de 'telefoon' tikken om een telefoongesprek te starten, tik op het handje om de Digital Touch te gebruiken of het tekstballonnetje om een bericht te versturen.

Vrienden Apple Watch

Je vrienden kun je niet instellen via de Apple Watch zelf, hiervoor moet je uitwijken naar de gelijknamige applicatie op je iPhone. Open hier Mijn Watch ▸ Vrienden ▸ Voeg vriend toe, via de knop 'Wijzig' kun je ze van plaats wisselen of een vriend verwijderen. De cirkel met het gekleurde bolletje voor iedere vriend geeft aan wat zijn of haar positie is in de vriendenlijst op je Apple Watch.

UPDATE: Deze optie is alleen beschikbaar in watchOS 1 en 2, nieuwere versies van watchOS ondersteunen deze optie niet meer!Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!