18 oktober 2016

WATCHwatchOS 3: Aangepaste timers instellen op een Apple Watch

Apple Watch icon voor timer

De Timer applicatie is in watchOS 3 op de shop gegaan en toont nu voorgeprogrammeerde tijden. Apple Watch gebruikers van het eerste uur merken direct het verschil.

Voorheen kon de Watch gebruiker direct een eigen en aangepaste tijd instellen en gebruiken. Vanaf watchOS 3 krijg je eerst een aantal voorgeprogrammeerde tijden te zien. Zo kun je snel 1, 3, 5, 10, 15 en 30 minuten kiezen. Daarnaast heb de keuze om direct 1 of 2 uur de Time te activeren.

Aangepaste timers instellen vanaf watchOS 3

Zelf een tijd kiezen kan gelukkig wel nog, echter zit deze optie iets te ver weggestopt.

• Open de Timer applicatie
• Scroll helemaal naar beneden
• Tik op 'Aangepast'
• Stel nu je uur en minuten in

Door stevig te drukken op het scherm kun je de Timer wisselen tussen 12 of 24 uur weergave. Wanneer de Timer is ingesteld kun je op ‘Start’ tikken op de timer te activeren, het aftellen zal dan van start gaan.

aangepaste timers gebruiken op een Apple Watch

Zodra de timer is afgelopen zal je Apple Watch trillen en/of geluid maken, tik dan op ’Sluit' om de timer te beëindigen. Tijdens het aftellen heb je ook de mogelijkheid om de timer te pauzeren of te annuleren.

Uiteraard is er nog een handigere mogelijkheid om een timer te starten met behulp van Siri, activeer Siri door de digitale kroon ingedrukt te houden voor enige momenten en spreek het commando: "Zet timer voor [tijd] aan". Onmiddellijk zal de timer worden geactiveerd op je Apple Watch.

Lees ook: Tijdreizen activeren en gebruiken in watchOS 3

Geupdate artikel i.v.m. watchOS 3

Meer functionaliteit en een snellere Apple Watch door watchOS 3
Klik hier voor een overzicht van alle tips.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!