25 juli 2015

WATCHApple Watch: Standaard kleuren bij Digital Touch wijzigen

Apple Watch icon voor vrienden

Wanneer je Digital Touch gebruikt kun je tekenen en tikken in een bepaalde kleur, standaard zijn dit zeven kleuren, maar wist je dat er nog duizenden andere mogelijkheden zijn? Je kunt namelijk de kleuren wijzigen naar een andere kleur.

In watchOS 1 en 2 kun je Digital Touch activeren door eerst op de zij-knop van de watch te drukken. Tik op het contact en vervolgens op het handje. Vanaf watchOS 3 kun je Digital Touch activeren door te reageren op een bericht via de Berichten applicatie of melding. Onderaan het bericht vind je een hartje met twee vingers terug, tik hierop om de optie te activeren.

meer kleuren digitale touch

Standaard kleuren wijzigen voor Digital Touch

Vervolgens tik je rechtsboven op het bolletje om de kleuren te openen. Leg nu je vinger op een kleur om deze te wijzigen naar een andere kleur. Door je vinger er op te leggen verschijnt er na enige momenten een gekleurde cirkel.

Sleep hier het bolletje naar de gewenste kleur die je wilt selecteren. Tik op 'gereed' om hem toe te voegen, vanaf dit moment kun je jouw geselecteerde kleur gebruiken.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!