23 juli 2015

WATCHMuziek synchroniseren met de Apple Watch

Apple Watch icon voor muziek

Via de Apple Watch is het mogelijk om muziek te luisteren, dit kan op twee manieren: door de muziek die aanwezig is op je iPhone af te spelen of door muziek te synchroniseren met je Apple Watch en lokaal te bewaren.

Muziek die aanwezig is op je iPhone (ook Apple Music nummers) kun je benaderen via de Muziek applicatie op je iPhone, kies een album, artiest of afspeellijst en speel de nummers af. De nummers worden afgespeeld op je iPhone of via een gekoppelde draadloze (bluetooth) headset (via Apple Watch). Door deze procedure te kiezen ben je dus altijd afhankelijk van je iPhone.

muziek synchroniseren Apple Watch

Als tweede kun je muziek synchroniseren met je Apple Watch, deze wordt dan lokaal op je Watch opgeslagen. Het is enkel mogelijk om afspeellijsten te bewaren op je Apple Watch, hoe je een afspeellijst maakt in iOS lees je hier terug.

Open de Apple Watch applicatie op je iPhone, navigeer naar Watch ▸ Muziek ▸ Gesynchroniseerde afspeellijst’. Kies een gewenste lijst en wacht op de synchronisatie, deze wordt alleen uitgevoerd wanneer de Apple Watch is aangesloten op de oplader. Nummers die zich nog in iCloud of Apple Music bevinden zullen eerst worden gedownload voor ze lokaal op de Apple Watch worden bewaard.

muziek synchoniseren

Via de optie 'Limiet afspeellijst' is het mogelijk om een beperking op te leggen voor het synchroniseren van muziek. Dit houdt in dat er maximaal 100MB, 500MB, 1GB of 2GB aan muziek kan worden bewaard op een Apple Watch.

Door de optie 'Toon in snelle blik' kun je 'huidige' inschakelen, deze toont dan in de snelle blik het huidige nummer dat wordt afgespeeld, deze kun je bekijken door de klok te openen en met één vinger omhoog te vegen, veeg naar links of rechts om 'Huidige' te vinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!