5 juni 2016

WATCHOplossing voor als je de Apple Watch niet voelt trillen

Apple Watch icon voor apple watch

De Apple Watch communiceert het meest van de tijd door te trillen, het wel bekende tikje op de pols dat veroorzaakt wordt door de haptische feedback van de Taptic Engine. Dit tikje voel je subtiel en dat is precies de bedoeling.

Het kan zijn dat je dit tikje niet voelt, dan moet je eerst controleren of je Apple Watch correct rond je pols zit, deze moet namelijk aansluitend en 'stevig' op de huid drukken, te los geeft een verkeerde hartslagwaarde en kan invloed hebben op de haptische feedback.

Haptische sterkte aanpassen voor voelbare trillingen

Mocht je de Watch correct dragen of wil de Apple Watch helemaal niet zo strak rond je pols, dan kun je de haptische sterkte aanpassen.
• Open de Apple Watch applicatie op de iPhone
• Navigeer naar 'Mijn Watch'
• Selecteer 'Horen en voelen'
• Schuif de schakelaar bij 'Voelbaar signaal’ de gewenste richting op

Dit kan ook via de Apple Watch zelf via Instellingen ▸ Horen en voelen ▸ schuif de schakelaar de gewenste richting op bij 'Voelbaar signaal'

haptische trillingen aanpassen op de Apple Watch

Mocht dit niet helpen kun je een prominent voelbaar signaal inschakelen, hierdoor zal je Apple Watch meer en langduriger trillen bij het ontvangen van de meeste meldingen.

Dit kun je inschakelen via de Apple Watch applicatie op de iPhone ▸ Mijn Watch ▸ Horen en voelen ▸ schakel 'Prominent voelbaar signaal' in of via de Apple Watch zelf ▸ Instellingen ▸ Horen en voelen ▸ schakel 'Prominent voelbaar signaal' in. Let wel, een prominent voelbaar signaal is nadelig voor de batterijduur.

Lees ook: 15 Force Touch tips voor je Apple Watch (#1)Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!