13 augustus 2015

NieuwsDownload gratis de AirPano Travel Book app (via de Apple Store app)

De wereld kun je ontdekken door veel te reizen, maar tegenwoordig kan het ook vanuit je luie stoel. Denk aan de prachtige natuurdocumentaires, 3D steden of tours van Apple in de kaarten app of via vele applicaties.

Een prachtige applicatie is AirPano Travel Book, hierin kun je steden, natuurwonderen en gebouwen ontdekken door panorama’s of 360º weergaven, AirPano Travel Book is op dit moment gratis via de Apple Store applicatie. AirPano Travel Book is te koop in de iOS App Store voor € 2,99 maar is nu tijdelijk gratis via de officiële Apple Store applicatie.

Download de Apple Store applicatie. Open de applicatie en tik op 'Stores' in de navigatiebalk. Scroll naar beneden tot je de AirPano Travel Book applicatie ziet verschijnen, zo niet veeg van rechts naar links over de afbeeldingen onder 'One to One' tot de app verschijnt, tik vervolgens op de app en daarna op 'Download nu gratis'.

Airpano travel book

Onmiddellijk word je naar de App Store gebracht, log in met je Apple ID, daarna zal er een code ingeruild worden zodat je de applicatie gratis kunt downloaden. AirPano Travel Book is alleen via de Apple Store applicatie gratis te downloaden tot en met 30 september 2015.

interactief Airpano travel book

AirPano Travel Book
AirPano Travel BookCategorie: Travel, Education
Ontwikkelaar: CONCEPT360 GmbH
iPad & iPhone  4+  254 MB DOWNLOAD  € 3.49

De Apple Store applicatie is ook beschikbaar in België, alleen lijkt het erop dat Belgen de applicatie niet gratis kunnen downloaden via de Apple Store applicatie. Je zou via account ▸ Land: België kunnen wijzigen naar Nederland, maar bij het downloaden moet je in het bezit zijn van een Nederlands Apple ID. Zodra de Apple Store in Brussel klaar is kunnen de Belgen waarschijnlijk ook dit soort applicaties gratis downloaden.

Apple Store
Apple StoreApple Watch app
Categorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  71 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!